Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Volkan Kılıç müthiş habercilik yapmış ama biraz önce. 3 güne transfer bitermiş (kap açıklamasını bildiği halde ) 1 milyon verecekmişiz ve kiralama 1 yılmış . Peki canım

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şimdi grafiği bulamadım ama Nzonzi SeriA'da en az çalım yiyen orta saha oyuncusuydu.

Yavaş ve sakin gözüküyor olabilir ama hem hırslı hem de kendi bölgesini çok iyi kapatan parselleyen bir oyuncu.

Pozisyon bilgisi çok üst düzey. Tecrübesi ve kalitesi tartışılmaz.

EPL: 195 maç
LaLiga: 90 maç
SeriA: 30 maç
CL: 29 maç

:cigara:

Falcao mesaj atmis Apoya Nzonzi'yi 2 gunde acikladiniz Beni neden bekliyiyirsunuz diye Yoksa beni oyaliyormusunuz diyormus :D millet Falcao geldikten sora 6 numara icin yangin yapacakti Falcaoda gelirse Sol ve sag bek icin yaparlar.Onlarda Gelirse sira Luyin ve Marcaoda taraftar icin transfer hic bir zaman bitmez.

RkZDR6.jpg

Erhan Güleryüz sandım bi an 😊

nzonzi öyle bir adam değil işte evet kendisiyle ikili mcüadelede rakip zorlanır da nzonzi fiziğiyle rakipleri yıkıp geçen bir adam değil

benim demek istediğim farklıydı

okan emre suat mesela adama pirana gibi saldırıyorlardı

şimdi bu takımda öyle bir oyuncu yok

ama başka bir oyun tarzı ile aşılabilir tabi

alan parselleme, pas yolu kapatma gibi
Nzonzi çok yüksek ikili mücadele kazanma yüzdesiyle oynayan bi oyuncu.sen okan buruk benzeri karınca gibi topçudan bahsediyorsun herhalde

Şimdi grafiği bulamadım ama Nzonzi SeriA'da en az çalım yiyen orta saha oyuncusuydu.

Yavaş ve sakin gözüküyor olabilir ama hem hırslı hem de kendi bölgesini çok iyi kapatan parselleyen bir oyuncu.

Pozisyon bilgisi çok üst düzey. Tecrübesi ve kalitesi tartışılmaz.

EPL: 195 maç
LaLiga: 90 maç
SeriA: 30 maç
CL: 29 maç

:cigara:
Adam tek başına fenerden daha çok cl maçına çıkmış

15 dk sonra kap bi gelmiş belhanda el cezirede
jose mario gs de pöf

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt