Attila Arslan
10 Numara!
- 12 Ekim 2014
- 15.235
- 3.895
- 968
Sneijder menajer olarak gelsin!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sneijder menajer olarak gelsin!!!
Ekside olunca uefa listesine adamı yazamıyorsun sanırım. Şu an eksi 2.90 görünüyor Luyindamayı yazmayıp gerisini yazabiliriz mesela(5 m euro) ben öyle biliyordum o konuyu iyice araştırmak lazım.@Ozan Puki Hidayet'in dediğine göre Ocak sonuna kadar vaktimiz varmış eksi davası için
Pek oyle değil gibi doğrusu.hazirlik maçlarında 4 dk da 2 şer sarı kart aldırdı rakiplere.top ne zaman gelse en etkili isim oldu.defansa da yardim etti.akhisar macin da pasli oyunda da müthişti.onyekuru asıl kaybolanemre oyun icinde kayboluyor , saman alevi gibi ;konsantrasyon sorunu var gibi .
@Ozan Puki Hidayet'in dediğine göre Ocak sonuna kadar vaktimiz varmış eksi davası için
Kuşlar hala Kolarov - Gustavo- Khajer hayalleri kuruyorBunları keklemek dünyanın en basit işi.
falcao geldikten sonra takım nisanda şampiyonBeyler, mart nisan filan oyle kolay degil ve ayrica rakiplere de bagli. Ayaklarimiz yere saglam bassin
Iyi de diger takim da tum maclarini kazanirsa? Hakem faktorunu de unutmafalcao geldikten sonra takım nisanda şampiyon
Günlük tüket renktaş hastanede alırsın soluğu mazallahBeyler konu disi ama Çig köfte bir gece buzdolabinda saklatip bir dahaki gün tüketilirmi?
Beyler konu disi ama Çig köfte bir gece buzdolabinda saklatip bir dahaki gün tüketilirmi?
|
|