Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
biz 3 aydır kolarov’u almak için uğraşırken şu adamı bedavaya gs alırsa önce romayı yakın, sonra da acilen olağanüstü kongre kararı alın ve s. gidin.
54
14.08.2019 13:44 ~ 13:47

@Ozan Puki Hidayet'in dediğine göre Ocak sonuna kadar vaktimiz varmış eksi davası için
Ekside olunca uefa listesine adamı yazamıyorsun sanırım. Şu an eksi 2.90 görünüyor Luyindamayı yazmayıp gerisini yazabiliriz mesela(5 m euro) ben öyle biliyordum o konuyu iyice araştırmak lazım.

Beyler, mart nisan filan oyle kolay degil ve ayrica rakiplere de bagli. Ayaklarimiz yere saglam bassin

emre oyun icinde kayboluyor , saman alevi gibi ;konsantrasyon sorunu var gibi .
Pek oyle değil gibi doğrusu.hazirlik maçlarında 4 dk da 2 şer sarı kart aldırdı rakiplere.top ne zaman gelse en etkili isim oldu.defansa da yardim etti.akhisar macin da pasli oyunda da müthişti.onyekuru asıl kaybolan

@Ozan Puki Hidayet'in dediğine göre Ocak sonuna kadar vaktimiz varmış eksi davası için

Hea geçen bende metni okuduğum da öyle bir mana çıkardım ve Uğur'a sormuştum. Doğrudur muhtemelen ama basında buna dair bilgi sahibi biri olmadığından gündeme gelmiyor. Herkes şimdi satılmasına kitlenmiş vaziyette. T.dönemi sonuna doğru netleşir konu.

Şimdi yabancı sınırından dolayı planlamayı ince yapmak gerekir.

1. Muslera
2. Mariano
3. Luyindama
4. Marcao
5. Nagatomo
6. Seri
7. Nzonzi
8. Feghouli
9. Babel
10. Belhanda
11. Yabancı forvet (Falcao)
12. Diagne (Yabancı forvet veya yabancı hızlı kanat yedek kulübesine)

Tribüne çıkacak rotasyonda kullanılacak yabancılar;
13. Linnes
14. Donk

Diagne ve Kostas ile yolları kesin ayırmalıyız. Ozornwafor'u da kiralarız büyük ihtimalle.

Biliyorum biraz yüzsüzlük olacak ama Mariano veya Linnes'den birini gönderip Guga'yı alırsak efsane olur.

Mehmet Özcan ve Ertuğrul veya yerli bir stoper ile finali yaparsak benim gördüğüm en iyi transfer sezonlarından biri olur bu transfer dönemi.

FT.gif

ok.gif
hot dog - 14.08.2019 20:20​
bos.gif

6s ile kadro bakımından korkunç kalite farkı oldu..

Başetmek falan mümkün değil.. yine şampiyon olurlar..
Cl geliri falan tr nin juventusu oldular..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt