Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nzonzi demek Marcao ve Lyundama'nın kalitesinin artması demek. Artık aralarına girip top kullanacak onların defolarını da örtecek bir oyuncu. Böylece Lyundama ve Marcao gereksiz öne çıkmalar top kullanmadan kaynaklanan gereksiz top kayıpları oldukça azalacak. Nzonzi transferine takımda en çok bu ikili sevinmeli harika transfer.. emeği geçenlere teşekkürler.

Bu isimlerden bir tek melo benzer bir transferdi o da fahiş fiyata alınıp 1 yıl sonra çok ucuza kiralandı bize.. Urfa da yaşı gereği geldi neticede bir Falcao değil yani bu adam o ayarda olsa gelmezdi
Ben demek istiyorum ki adamlarla (fbahçe) aynı durumu yaşadığımız sezona göre daha kaliteli vizyonlu transfer yapıyoruz.
O döneme göre o adamların hepsi milli takımlarında oynayan adamlardı nekadar beğenmezsinizde

Falcao'nun biran önce gelmesi lazım.

Fenerbahce'nin Bolu'ya kaleci satışı vardı, hiç oynamayan adama 1 milyon euro gibi, biz de satabiliriz bu şekilde adamlar.

Nzonzi demek Marcao ve Lyundama'nın kalitesinin artması demek. Artık aralarına girip top kullanacak onların defolarını da örtecek bir oyuncu. Böylece Lyundama ve Marcao gereksiz öne çıkmalar top kullanmadan kaynaklanan gereksiz top kayıpları oldukça azalacak. Nzonzi transferine takımda en çok bu ikili sevinmeli harika transfer.. emeği geçenlere teşekkürler.
renktaş bence Nzonzi Seri gibi aralarında yada az önünde top alıp dagıtmaya kalkarsa sıkıntı yaşarız defans top dagıtmalı orta sahada rakibin tutacagı oyuncu fazla olmalı ki bizim defansa kadar yaslanıp pres uygulayamasınlar zaten defans kurgumuzda her ne kadar bazen yanlış pas yapsalarda yada riskli oynasalarda defanstan top çıkartmaya çok elverişli oyuncular birkaç ayda takır takır oynayacaklardır.

renktaş bence Nzonzi Seri gibi aralarında yada az önünde top alıp dagıtmaya kalkarsa sıkıntı yaşarız defans top dagıtmalı orta sahada rakibin tutacagı oyuncu fazla olmalı ki bizim defansa kadar yaslanıp pres uygulayamasınlar zaten defans kurgumuzda her ne kadar bazen yanlış pas yapsalarda yada riskli oynasalarda defanstan top çıkartmaya çok elverişli oyuncular birkaç ayda takır takır oynayacaklardır.
Dediğine hak veriyorum ama hatırladığım kadarıyla Fernando hep bu ikilinin arasına giriyordu ve ilk topların çoğunu başlatıyordu. Sistem gereği gene aynı format oynanır diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt