Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 74.074
- 23.611
- 3.723
Taylan geçen sezon çok iyi performans gösterdi Selçuk sonrası için çok mantıklı olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
falcao aynı tas aynı hamam küçük pürüzler kaldı gelecek bende sıkıldım bu muhabbetten ama en azından olumsuz bir haber gelmiyor
Musap salak mı diye soruyorsun sana yakıştıramadım.Antu orası şaşırdın galibabu antudakiler salak mi
nzonziyi 8 seriyi 6 görenler var .d
Amet denizci Nzonzi yi söylemye fırsat bulamadan adam geldi zaten![]()

Senin duyumun neydi?
bende 2 haftadır dediğim gibi bize gelecek diyorumMonaco taraftarı falcao bizde devam edicek diyor
Ben demek istiyorum ki adamlarla (fbahçe) aynı durumu yaşadığımız sezona göre daha kaliteli vizyonlu transfer yapıyoruz.Bu isimlerden bir tek melo benzer bir transferdi o da fahiş fiyata alınıp 1 yıl sonra çok ucuza kiralandı bize.. Urfa da yaşı gereği geldi neticede bir Falcao değil yani bu adam o ayarda olsa gelmezdi
Tellescarole?![]()
bende 2 haftadır dediğim gibi bize gelecek diyorum![]()
Sneijder cikinca bizde Belhansaya ragmen kalacagini dusundukYok ben de bekliyorumda. Monaco taraftarı falcao idmana çıkınca kalacağını dusunuyor
resmen timerhane .dMusap salak mı diye soruyorsun sana yakıştıramadım.Antu orası şaşırdın galiba
o da birsey mi. Kaptan sonra marcao son maca bile ciktiYok ben de bekliyorumda. Monaco taraftarı falcao idmana çıkınca kalacağını dusunuyor
Nzonzinin duyumcusu kimFalcao Kap her an gelebilir.
Nzonzi'nin duyumcusundan "Falcao için Monacodan onay çıktı".
renktaş bence Nzonzi Seri gibi aralarında yada az önünde top alıp dagıtmaya kalkarsa sıkıntı yaşarız defans top dagıtmalı orta sahada rakibin tutacagı oyuncu fazla olmalı ki bizim defansa kadar yaslanıp pres uygulayamasınlar zaten defans kurgumuzda her ne kadar bazen yanlış pas yapsalarda yada riskli oynasalarda defanstan top çıkartmaya çok elverişli oyuncular birkaç ayda takır takır oynayacaklardır.Nzonzi demek Marcao ve Lyundama'nın kalitesinin artması demek. Artık aralarına girip top kullanacak onların defolarını da örtecek bir oyuncu. Böylece Lyundama ve Marcao gereksiz öne çıkmalar top kullanmadan kaynaklanan gereksiz top kayıpları oldukça azalacak. Nzonzi transferine takımda en çok bu ikili sevinmeli harika transfer.. emeği geçenlere teşekkürler.
Yok ben de bekliyorumda. Monaco taraftarı falcao idmana çıkınca kalacağını dusunuyor
Dediğine hak veriyorum ama hatırladığım kadarıyla Fernando hep bu ikilinin arasına giriyordu ve ilk topların çoğunu başlatıyordu. Sistem gereği gene aynı format oynanır diye düşünüyorum.renktaş bence Nzonzi Seri gibi aralarında yada az önünde top alıp dagıtmaya kalkarsa sıkıntı yaşarız defans top dagıtmalı orta sahada rakibin tutacagı oyuncu fazla olmalı ki bizim defansa kadar yaslanıp pres uygulayamasınlar zaten defans kurgumuzda her ne kadar bazen yanlış pas yapsalarda yada riskli oynasalarda defanstan top çıkartmaya çok elverişli oyuncular birkaç ayda takır takır oynayacaklardır.
Gelecekse falcao kapı da gelsin uzadıkça baydı.Başkan da hayırlısı demiş artık kafayı yicezresmen timerhane .d
nzonzi cumaya kadar yetistiremez evraklarini galiba.... son kapi cuma-cmtesi gelir