Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bi de yönetim Falcaoyla fotoğraf çektirip servis etmeyi biliyor oyuncu tamam kulübüyle anlaşmaya çalışıyoruz gibisinden, durum böyleyse bir zahmet ön protokol imzalatmış olsunlar Monacoyla sözleşme uzatırsa tazminat falan ödesin pazarlık unsuru muyuz biz yahu

Falcao paraya düşkün birisi olmasa Monacoya gitmezdi zaten.Bende bizi kullandığını düşünüyorum gelmeyecek.

Hala herşey çok lehimize ama olası bir aksilik ihtimali varsa farklı oyuncularla da iletisimdeyizdir umarım. Diagne, mitro gibi son saniye saçma sapan adamları almayalım da.

Bu gazete bence bilerek yapıyor haberde gündelik hayat istanbulda onu ve ailesini yorar tarzı şeyler yazıyormuş.

Bizim teklif 3 senelik diye biliyorum. Monaco aynı süreli kontratı vermez. Tamamen ısmarlama habere benziyor. Gidip yeni forvete 40m basıp alan kulüp Falcao'dan gelecek 2-3m paranın derdine düşüyor ya. Allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın.

Bana Galatasaray'ın verdiği kontratı verin demiştir muhtemelen de benim anlamadığım Falcao transferinin fırsat transferi olması Monaco'nun Falcao'yu yıllık ücretinden dolayı bırakmak istemesinden dolayı değil miydi?

Bizim çakma spor servislerine yine hayal dolu haber fırsatı çıktı Monaco aynı şartlarda iyileştirme teklif etti ama Falcao Galatasaray beni ısrarlı bir şekilde istedi onlara söz verdim diyerek Monaconun teklifini reddetti...

Bu Monaco cok seref yoksunu kulüp, sürekli kolpa haber yaptiriyorlar... sanirim Falcao'yu hedef göstermek istiyorlar bize. Gaza gelmeyelim hemen.

İşte böyle mantar haberlere sebebiyet vermemek için cuma gününe kadar kap açıklaması yapacaksın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt