Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saçma sapan konuşuyorsunuz gerçekten yönetim bizi rezil etmiş de o da bu da...

Yönetim ciddi bir şekilde bu transfer için emek sarfetmiş. Oyuncudan olumlu sonuç almış... Kulüp bırakımıyorsa yöneticiler ne yapacak? Kafalarına silah dayayıp bu oyuncuyu vermezseniz sıkarım mı diyecek?

Bu saatten sonra iş oyuncuda biter... Ben gideceğim derse gelir tamam şu şartlarda sözleşme imzalayalım derse kalır.

Şayet olmazsa B planı da yoksa ozaman laf edersiniz...
Abi şu da ayrı konu şuan bonservissiz alabileceğimiz güzel forvet var mı? Falcao nun kalitesi ortada valla şimdiye kadar ki yaptıkları transferleri düşünüyorum da Falcao gelmezse kızarmıyım kızsam haksızlık etmiş olur muyum diyorum sonra da diyorum ki gel ulan Falcao güzel sinerjinin içine edip milletin kafasını yakma işte diyorum

İcardi'yi alsak her halde kuş familyasında baya eksilme olur. Ama işte gavatlığı yüzünden çok üstümüze gelirler. Ahmet Çakar Kaşarını düşünemiyorum.

Ya allah aşkına tam şu an açıklama yapmalık zaman çık resmi siteden görüşmeler devam ediyor de olmadı de monacoyu bekliyoruz de bir şey de be kardeşim.60 gün oldu bu taraftara yazık artık

falcao daha geçen günlerde taraftar tutku vs sayıklamıyor muydu? şehirdeki ilgiden alakadan medyadan mı zorlanacakmış yahu, geçiniz. Yangın için iki kulüpten birinin yapacağı resmi açıklamaya kadar beklemeyi seçiyorum.

Bundan sonra artik monaco kiminle ilgilenirse salca olup 3 mu veriyorlar biz 5 gosterip fiyati yukseltecegiz onunbununcocuklarinin hayatini karartmak Galatasaray ilkelerine kazinmali

Kan kustura kustura transfer yaptiralim onunbunu n cocuklarina

Cok pis ayar oldum bunlara

Geceyle gündüz karıştı demek ki ha.

Gündüz İyi haberler gece kötü haberler gelmeye başladı falcao konusunda.

Hayırdır inşallah

Ulan 2 aydır bir santrafor alamadınız.Sokacağım Falcao'suna!O yavşakla uğraşacağımıza elli tane santrafor transfer ederdik.

Yangıncılar meydan sizindir.İyi bir sinerjyle yarın Falcao KAP gelir

EB7kGo5XYAAmvZn

Ne yakışıyor forma da aslana yaa
Fatih hoca tarafından adam etme garantili 1 sene kiralayalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt