Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adam Kolombiyalı,bence taraftar atmosfer bu adamın isteyeceği şeyler.Zaten buna benzer bir açıklama yapmıştı.He baskı olur tabi ama eğer karşılığını verirsen kimse bizim taraftar kadar el üstünde tutamaz(Drogba,Melo, Sneijder) gibi
Zaten hedefi sadece para olsa kendini Arabistan'a amerikaya cin e falan rahat pazarlatirdi. Amacı futbol oynamak olabildiğince üst seviye de ve getirisi en güzel yerde. Haberlere bakarsak bizim alternatifimizde yok. Bildigimiz falcao şeklinde oynarsa ilah olan edilir zaten taraftar tarafından.

Ya arkadaşlar size bir soru; Monaco 3 seneliğine sözleşme uzatırmı sizce? En fazla 2 yıl. Sakatlık var formdan düşme var Falcao bu riski alır mı? Cevabını siz kendiniz verin. Ki Galatasaray taraftarının kendisini istemesi, kendisinin ateşli taraftarı futbolu sevmesi, karısının Galatasaraylılara karşı bakışı... taraftarsız tatsız tuzsuz yaşamak istiyorsa zaten gelmesin nokta.

falcao olayında bosuna yönetime yüklenmeyin .adamlar elinden geleni yaptılar işte.eger falcao yeni sözlesme icin bizi kullandıysa bizim yönetimin burda sucu ne ?.veya monaco ilk önce gönderme kararı alıp sonra göndermekten vazgeciyorsa bizim yönetimin yine sucu ne .zaten yakında belli olur işin kokusu cıkar ortaya müsterih olun
Bütün transfer sezonunu forvet mevkii için Falcao’ya ayırmak geçmiş transfer dönemini hatırlatmıyor mu?

Ümit Davala niye takip etsin adamı gelmeyecekse.Nzonzi keza öyle.Alan transferi Modeste olayından sonra taraftar haklı olarak güvenmiyor.Yarın Falcao ile ilgili bi gelisme olur bence.

Saçma sapan konuşuyorsunuz gerçekten yönetim bizi rezil etmiş de o da bu da...

Yönetim ciddi bir şekilde bu transfer için emek sarfetmiş. Oyuncudan olumlu sonuç almış... Kulüp bırakımıyorsa yöneticiler ne yapacak? Kafalarına silah dayayıp bu oyuncuyu vermezseniz sıkarım mı diyecek?

Bu saatten sonra iş oyuncuda biter... Ben gideceğim derse gelir tamam şu şartlarda sözleşme imzalayalım derse kalır.

Şayet olmazsa B planı da yoksa ozaman laf edersiniz...

Falcao, Nzonzi, Seri, Belhanda, Babel, sofi iç maçlarda tecavüz kaçınılmaz olur.
içerde dışarda zevk alacaz inşallahhhh (sayfa no : 337 den.Bu arada serdar ortaç dinliyorum totem tuttu diye bugün yazmıştım gene kap geldi.Hiçte sevmem serdar ortacı herşey GALATASARAY için )

Baskanin fiilen ve vücut dili olarak cevabina bakarsak: "raad olun bu is bitti".

Ama neden KAP gelmiyorrrrr???
Galiba veda maçı gibi bişey olacak.Kaptanlığını yaptığı kulübüne karşı taraftarla vedalaşma gibi.Duyumlar da bunu işaret ediyor.Pzt İstanbula gelecek yazdılar.Çorlu Salı imza töreni var dedi.Duyumlarla uyuşuyo yani bu veda maçı olayı

Bence bu transferde sıkıntı oyuncunun kim olduğu değil. Sıkıntı transfer sürecinde.

• Neden oyuncuyla görüştüğümüzü doğruluyorsunuz?
  • Neden resim çektiriyorsunuz?
  • Neden koskoca ikinci başkan fransaya kameralarla gidiyor, eli boş dönüyor?
  • Neden bu işleri gizli yapmıyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt