Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transferler kapa bildirildikten sonra haber veren duyumcumuz 40000 lira aylık gelire sahip Ahmet Denizci Falcao konusunda bizleri bilgilendirecektir.
Hangi transferi.kapa.bildirildikten sonra.size haber vermişim bir örnek ver önce yoksa küçük beyninle.laf.soyleme kimseye maasim seni niye ilgilendi.bu kadar transferle ne alakası var

Beyler Falcaoya ben bitti gözüyle bakıyorum. Asıl sıkıntı olan kısım Falcao bitikten sonra 6 numaraya yoğunlaşırız diye düşünüyordum bugün yaptıkları sürprizle bizi boşa düşürecekler. Diagne de gitmezse 2. Forvet gelmez. Galiba Falcao geldikten sonra transfer döneminin bitmesine 2 hafta kala transfer beklentisiz gireceğimiz ilk olacak 😉

Bu isin olumlu tarafi olur

Falcao sozlesme koparmaya calisiyor da olabilir

Bu bizi uzer

Lakin ben yine de buradan donmez diyorum
O kadar takipleşmeler, mesajlardan ve falcaonun profesyonelliğiyle ilgili duyduklarımızdan sonra sözleşme koparma olayı biraz uzak kalıyor. Zaten Monaco falcao'yu as forvet olarak istese ben yedder'i alıp, birkaç forvet ile daha ilgilenmez. Bizi yolmaya çalışıyorlar gibi duruyor umarım erkenden biter çok uzadı.

Olumsuz bir durumda yönetim kesinlikle tepki görecektir ve görmelidir.Bir oyuncu ile görüşürken kendisine ve kulübüne belirli bir süre verilir,o süre içinde olumlu cevap gelmezse alternatif oyuncuya imza attırılır.Bakın alternatif oyuncuyla görüşülür demiyorum,o süreçte aynı anda alternatif oyuncunun belirlenip imza aşamasına getirilip bekliyor olması gerekir.Yönetim önce bizi forvetsiz başlattı.Daha sonra ise Diagne’yi çok yüksek bir bedel ile transfer etti.Falcao olmaması durumunda yine çok dar bir süre ve göndermeye çalıştığın iki forvet oyuncusu ile nasıl bir yol haritası izlenir bilemiyorum.O yüzden bu transfer çok çok çok önemli.

Beyler sakin olun avrupada vergi olayi var bunu gecenler arastirdim en yüksek vergi orani fransada türkiye de en az vergi ödenen ülke

Bir oyuncuya türkiyede net 1 mio euro maas ödüyorda kulüb kasadan 1.19 mio cikiyor
Fransada 1 mio euro maasa kasadan 2.74 mio euro cikiyor

Yani bizim teklif 3 sene icin nerden baksan 18 mio dur
Monaco 18 mio euro net maas ödeyebilmesi icin brüt 49.32 mio euro ödemesi lazim

Net bilgidir.

Fransada vergi orani 60-70 % civari

SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Abdürrahim Albayrak her transfer döneminde olduğu gibi yine aynı şeye mi maruz kaldı acaba diye düşünüyor insan

transfer olmadi diye rezil mi olunuyormus

twitterde bazilari dalga gecmesin diye 5 milyon bonservis 6 milyon da maas ödeyelim
Gs menfaatlerine ters geliyorsa gelmesin zaten. Önceden veri yaptığımız en büyük hata rakiplerle sidik yaristirip olmayan adamlara değerinden fazla para vermekti. Bu dönem görüyoruz ki kusursuz bir transfer dönemi geçirdik. Oyuna gelmedik nokta atışı transferlerle iyi fiyatlara anlaştık. Tek eksik kaldı o da iyi bir forvet. Falcao bunu biliyordur herhalde. kadronun iyileşmesi de gelmesi için ekstra motive edici bir şey. Ha buna rağmen bunu kullanır ve gelmezse anasının evine kadar yolu var.

Vay bea resmen 2.Hakan Delikanlı vakası oldu 1 ay boyunca bekletirsek olacağı buydu ama

Valla L'Equipe 'in haberinin detaylarına girince, bilgiden ziyade temennilerle dolu bir haber. L'Equipe ismini ilk duyunca acaba dedim ama haberin içine girince olay değişiyor.

Monaco'nun Falcao için 3 yıllık kontrat vereceğini düşünmüyorum. Aksi durumda zaten çoktan uzatırlardı.

tamam falcao dünyanın en iyi forvetlerinden biri ancak önünde 3yıllık kontrat+ŞL+çılgın taraftar(bişey ifade etmiyor demeyin takipçi sayısı bile para kazandırıyor)+şampiyonluk/lar seçeneği varken monaco'da rahat yaşayayım deyip psg'ye ezilip bir köşede oturayım diyecekse buyursun kalsın.

Batshuayi kardeşimize ulaşmışlardır diye düşünüyorum Falcao olmazsa diye. 🤔

Zor yaşam dediği nedir yahu. İstanbulda yıllık 5 milyon euro kazanan birinin hayatı nasıl zor olabilir ki?

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Işıklarda cam temizleyip, metro önlerinde peçete satacak sanki. Fransız kibri işte. 😏

Zor hayat veya 5000 müşterinin önünde bir kez daha küme düşmemeye mi oynamak istiyor onu seçecek Falcao. Buradan bakınca da böyle.

Monaco da yatarak baskısız alabilirsin
Gs da cl ve taraftar baskısından dolayı çalışmak zorundasın diyorlar işte. Zor yaşamdan kasitlari bu.
Bu adam Kolombiyalı,bence taraftar atmosfer bu adamın isteyeceği şeyler.Zaten buna benzer bir açıklama yapmıştı.He baskı olur tabi ama eğer karşılığını verirsen kimse bizim taraftar kadar el üstünde tutamaz(Drogba,Melo, Sneijder) gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt