Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lequipe ciddi bir organ birşeyi haber yaptıysa vardır birşeyler.Falcao da Monaco ile masaya oturuyorsa gönlü var demektir.Para konusunda monaco ile yarışamayacağımıza göre bu iş biter büyük ihtimal.Gercekler acıdır ama durum bu.

İlk başta kendi taraftarına sonra rakip taraftarlara bunun tartışmasına girmeye bile gerek yok.Bunun savunulacak tarafı olmaz eğer bir ön anlaşma olmadan o fotoğraf medyaya düşüyorsa çıkıp açıklama yapılmalı uygun dille özür dilenmeli.

Kimse kendi pr çalışması için kulübü kullanmasın.Gerile gerile havaalanına gitmekle olmuyor bu işler.Kendisini severim ama bu tarz şeyler yanlış olmaması gerekiyr

Baskanin fiilen ve vücut dili olarak cevabina bakarsak: "raad olun bu is bitti".

Ama neden KAP gelmiyorrrrr???

Olanlara bakarak bi analiz yaptım kendimce:

Bence en başta monaco Falcao'nun sözleşmesini aşağıya çekmek amacıyla seni satarım kozunu oynadı, ya imzala ya git gibisinden..
Bu yaştaki bir futbolcuya kimse bu kadar yüksek maaş verecek sanmadılar,en sonunda imzalar zannettiler, tabi Falcao bu blofu yemedi ve biz devreye girdik bu anlarda..
Monaconun hala bu çırpınışları bu sebeptendir %99 , gönderecek olan klüp çoktan bırakmıştı çünkü topcusunu..

Burdan da peki satmıyorum kalacaksın diyemiyor , çünkü falcao bu blofu gururuna yediremedi ve gitmek istiyor yaktı gemileri o da..
kırdılar artık adamı , biraz bastırsak koparacağız kesin, hadi lan yönetim , dönmesin burdan , alın gelin hadi artık..

albayrak'ın o saçma sapan fotoğrafı olmasaydı gelmemesini hiç kafaya takmazdım. ama bu saatten sonra gelmezse rezillik olur.
15 Ağustos 2019 01:28 · kazansever

aynen katılıyorum kendisine gereksiz bir şov fotoğrafı yüzünden elini güçsüzleştirdin

falcao olayında bosuna yönetime yüklenmeyin .adamlar elinden geleni yaptılar işte.eger falcao yeni sözlesme icin bizi kullandıysa bizim yönetimin burda sucu ne ?.veya monaco ilk önce gönderme kararı alıp sonra göndermekten vazgeciyorsa bizim yönetimin yine sucu ne .zaten yakında belli olur işin kokusu cıkar ortaya müsterih olun

yönetimde çıksın açıklama yapsın lan artık. biz bonservissiz almak istiyoruz ama kulübü bonservis parası istiyor onun için bekliyoruz deyin olmazsa başka alternatiflerimiz var onlara bakıyoruz deyin bi açıklama yapın lan.

hicbir oyuncu kulupten onemli degildir, benim icin en kritik transfer Nzonzidi. Tas gibi orta sahamiz oldu, Falcao olmuyorsa en kotu birine alacaklar.

Başkanın video birşeyi kanıtlamaz.Adam falcao yattı gelmiyor falan mı diyecekti.Bilmiyorum belki gelir ama bu iş iyice sıkmaya başladı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt