Barbaros Kaplan
10 Numara!
- 15 Ocak 2012
- 10.555
- 7.008
- 1.513
Falcao’dan sonra gelecek her forvet,Sneijder’den sonra 10 numara giyen Belhanda’ya yapılan tepkiyi görecektir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim de sana söylediğim ; yönetim şu ana kadar hepimizi ve tüm duyumcu/gazeteci vb herkesi yanılttı. Falcao derken Dos gelmeyecek diye herkes sallıyordu Dos geldi. Falcao varken B planıda mutlaka vardırÖnce okuduğunu anla dostum.Sonra bana laf sokarsın.Nzonzi forvet mi?Ben orada forvet mevkii diye özellikle belirtmişim.Tekniğin iyi ama çalışman gerekli.
Tag acildi coktanYangın tayfa ortalıktan tüydü başka mevzular olunca.
Sanırım saldırı sonrası kapatmışZaten korumalı miydı yoksa saldırı sonrası mi yaptı onu merak ettim
Herkes belhanda kadar güçlü olamayabilir, gerek yok böyle seylere elimizde diagne var ona gostersinler yeni gelene dokunmasinlarFalcao’dan sonra gelecek her forvet,Sneijder’den sonra 10 numara giyen Belhanda’ya yapılan tepkiyi görecektir.
Utkucan'ın paylaşımları hep bir efkar hep bir hüzün.Bir şey anlaşılmıyor renktaş.Florya'da hep uzaklara dalıp gidiyormuş.Paylaşımlarından pek medet ummamak lazım takılıyo öyle kafasına göre
Süreci bu kadar uzatmak büyük sıkıntı.Daha sonra zaman ve nakit dar olduğu için ya forvetsiz ya da panik yapıp Diagne ve Mitroğlu gibi oyunculara yöneliyoruz.Benim de sana söylediğim ; yönetim şu ana kadar hepimizi ve tüm duyumcu/gazeteci vb herkesi yanılttı. Falcao derken Dos gelmeyecek diye herkes sallıyordu Dos geldi. Falcao varken B planıda mutlaka vardır
Onlar provokatör yahuTag acildi coktan
#yafalcaoyaistifa
Yam yamlar kudurdu.d
Bu sene işler güzel ilerliyor tepki gösterelim elbet biz zeten bu yüzden GalatasarayızSüreci bu kadar uzatmak büyük sıkıntı.Daha sonra zaman ve nakit dar olduğu için ya forvetsiz ya da panik yapıp Diagne ve Mitroğlu gibi oyunculara yöneliyoruz.