Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao’dan sonra gelecek her forvet,Sneijder’den sonra 10 numara giyen Belhanda’ya yapılan tepkiyi görecektir.

09877333-2617-4816-8606-32292EE04A46.webp

Yangin tayfa tagini acti

Falcao yatarsa karaktersizdir o yüzden yatmıştır. Ben Falcao da yönetime çok da kızamıyorum. Tüm iş Falcao da bitiyor ve belki de bilerek sızdırdılar taraftara sinerji yaratsın Falcao ya bak seni bekleyen 25 milyon var diyebilmek için çok ta haksız olmaz bu düşünce de. Sonuçta futbolcunun parası vs herşeyi var zaten bu taraftara hayır diyorsa gelmesin

Önce okuduğunu anla dostum.Sonra bana laf sokarsın.Nzonzi forvet mi?Ben orada forvet mevkii diye özellikle belirtmişim.Tekniğin iyi ama çalışman gerekli.
Benim de sana söylediğim ; yönetim şu ana kadar hepimizi ve tüm duyumcu/gazeteci vb herkesi yanılttı. Falcao derken Dos gelmeyecek diye herkes sallıyordu Dos geldi. Falcao varken B planıda mutlaka vardır

falcaoyu denizli maçından önce açıklamaz bizimkiler geldiyse bile

yoksa rodallega ligin en iyi kolombiyalı santraforu benim demek için 2-3 tane atar iş çıkar başımıza sonra

Falcao’dan sonra gelecek her forvet,Sneijder’den sonra 10 numara giyen Belhanda’ya yapılan tepkiyi görecektir.
Herkes belhanda kadar güçlü olamayabilir, gerek yok böyle seylere elimizde diagne var ona gostersinler yeni gelene dokunmasinlar

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Benim de sana söylediğim ; yönetim şu ana kadar hepimizi ve tüm duyumcu/gazeteci vb herkesi yanılttı. Falcao derken Dos gelmeyecek diye herkes sallıyordu Dos geldi. Falcao varken B planıda mutlaka vardır
Süreci bu kadar uzatmak büyük sıkıntı.Daha sonra zaman ve nakit dar olduğu için ya forvetsiz ya da panik yapıp Diagne ve Mitroğlu gibi oyunculara yöneliyoruz.

Falcao gelmiiiş gelmemiş bi önemi yok. Yönetim babel-seri-nzonzi transferleriyle kendilerini kanıtladı bence. Gs’ın menfaatine bi anlaşma olduğunda hızlıca bitirdiler transferleri. Benim kendilerine güvenim sonsuz. 9 numaralı formayı biri giyecek ve biz de destekleyeceğiz. Ama gündem çok fazla meşgul oldu. 23. Şampiyonluğumuzun ilk maçına çok az bi zaman kaldı. Falcao yangını yerine # konsantrasyon yangını yakışır bizim taraftarımıza.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt