Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neyse senle çok eğlendik şimdi uzayabilirsin kolpacı :asd:

tenor.gif

Sen profesyonel bir kulüpsün karşıda ki menajer tamam anlaştık tüm dünyaya duyur bile dese gaza gelip duyurmayacaksın imza atılmadan ama albayrak bu amatörce hareketleri hep yapıyor
Amatörce bazen hareket ettiği doğru ama bu süreçte bu fotoğrafin servisi de son derece doğru..
Bu menejerler işin o...pusu olmuş artık, sen pazardan elma armut almıyorsun, sözleşmesi olan Falcao'yu klübünden koparmaya çalışıyorsun..
Empati yap, feghouli gitmek istese, bizde göndermek istemesek, ardından böyle bir foto görsen atıyorum feghouli monchiyle ne düşünürsün..
1- Taraftar olarak sg feghouli derim
2- Yönetim olarak bari bonservis koparalım derim

Hareketin kralını yaptılar o fotonun servisiyle, Falcao'nun net şekilde gitmek istediğini cümle aleme gösterdiler..

Monaco ya kabul edecek şimdi Falcao'nun şartlarını, ya da tamam git diyecek.. Albayrak gayet başarılı yönetti süreci menejerlerle, bundan sonrasi monacoya bakıyor...

Diagne gitmeyecek gibi gözüküyor. Falcao da gelmez ise ;

FFP için mecburen Belhanda veya Feghouli satılır, Banega / Kolarov gelir ve transferi bu şekilde kapatırsak ne düşünürsünüz? Cl için sormuyorum elbette ama Diagne yerine direk koysak 15 atar bu kadro ile ligde. 🤔

Diagne’yi de seneye satıp A sınıfı golcü alacağız dense misal? Yıl içinde Diagne’ye destek verilir mi takım içinde ve taraftarlar arasında?

Hocanin kafasinda degisik bir pas oyunu plani var inanilmaz teknik ayagi iyi top tutan bir ilk 11 olustu

Mariano
Luyindama
Marcao
Nagatomo
Nzonzi
Seri
Belhanda
Babel
Feghouli
Falcao

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt