Alim Aslan
Kırmızı Üye
- 21 Mayıs 2018
- 2.018
- 1.580
- 698
Yok eşşeğin cinsel organı.Git abdest al,tövbe et.Cahildim dünyanın rengine kandım de.Sırf yabancı bir kurum olugu için gazlamayin.
A Spor > Lequipe
transfer konusunda. Çok net.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok eşşeğin cinsel organı.Git abdest al,tövbe et.Cahildim dünyanın rengine kandım de.Sırf yabancı bir kurum olugu için gazlamayin.
A Spor > Lequipe
transfer konusunda. Çok net.
aynen geç olduBence Falcao yatti
Uclde yoklar zaten kendileri.Monaco ile UCL'de eslesmek ve zor zamanlar yasatmak isterim lakin dandurik bir ekipler ve bir bok olmaz 40m€ forvetleride olsa
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Biz nasıl uyuyacaz şimdi.zalım moralimizi sıfırladıGece 1:30 uyku vakti gelmistir.
Falcao gelmez artık bizi kullanıp sözleşmeyi kaptı hayin
Ekli dosyayı görüntüle 56044
Bu çekilişi fenerbahçe klubu yapsa onlar bile boyle bir şikeye utanir arkadas.goz gore gore dalga geciyorlar.oynama,oynatma
bile atamadi. Falcao sanacagiz diye dusunup herhalde Küfretme basarım cezayı.Galatasaray açısından ne demek awq
Başkan bugün çok rahattı . İs bitmiş gibi davrandıBence gelecek Falcao , oynadığı kumar çok büyük yönetimin.. bayağı bayağı en büyük sınavlarını veriyorlar..
Ve bu baskı altında eğer hem falcao'dan hem de menejerlerden garantiyi almasalar bu kadar rahat görünemezler..
Ben de bunu düşündüm bugün, çünkü emojinin altı Falcao menşınlarıyla dolacaktı onlar da bunun farkında. Yoksa Nzonzi transferi de böyle alevli malevli açıklanmalıydı.N'zonzi skills izleyeyim :-)
Resmi twitter sayfasi Nzonziyi aciklamadan oncebile atamadi. Falcao sanacagiz diye dusunup herhalde
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bende bu twiti arıyordum renktaş. Monaco bildiğin şerefsizlik yapıyor Falcao transferinde.