Murat Terim
10 Numara!
- 8 Haziran 2011
- 14.941
- 827
- 1.428
Kolombiya basını ters manyel yapıyor... El patron lar ise el koydu..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nzonzi 6 numaradır ayağı düzgün olan her adama 8 numara deniyor bizim ülkemizde
Kocun aciklamalardan sonra yada bunlarin Kolarov transferinden hemen sonra aciklardimCuma Denizli maçından sonra yani cumartesi veyahut pazar 19.05 de kap gelir falcao ile ilgili.
Denizli maçı varken diagne denilen mental sorunları olan adamı falcao kapı ile konsantrasyonu daha da bozmamak gerekir.
Anlayamadım ustaKolombiya basını ters manyel yapıyor... El patron lar ise el koydu..
Anlayamadım usta
Serkan Reçber ilk günden beri Seri’yi 6 numarada oynatmaya takmışpeki seri belhanda Nzonzi üçlüsü ofansif açıdan iyi olur mu?
serkan rençber bu transfere rağmen yine de hocanın seriyi 6 numara oynatacağını ve doğrusununda bu olduğunu söylüyor
Kolombiya basını... Türkiye şubenizi açalım burada da basalım... GAZETELERİNİZİ...Kolombiya basını , radamel ayrılmak istiyor . Monaco hala ısrarcı diye yazıyorlar.
Kolarovu alamaz bunlar bence. Gerçi bu baskıdan sonra delilik yapıp 6-7 milyon da ödeyebilir bunlar Roma'ya.Kocun aciklamalardan sonra yada bunlarin Kolarov transferinden hemen sonra aciklardim
6 Milyon verip basına sadece 1 milyon euro’ya diye haber yaptırtırlar...Kolarovu alamaz bunlar bence. Gerçi bu baskıdan sonra delilik yapıp 6-7 milyon da ödeyebilir bunlar Roma'ya.
Kolarovu alamaz bunlar bence. Gerçi bu baskıdan sonra delilik yapıp 6-7 milyon da ödeyebilir bunlar Roma'ya.