Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao gelmiyorsa bu yönetimin B planı vardır ve bu yönde de yol kat etmişlerdir, rahat olalım geçen seneki Modeste olayı olmaz daha. Ki elimizde iyi kötü 13 milyon verdiğimiz bir yatırım forveti var, olur da bu sene as forvetimiz olursa ağlanılacak bir şey yok, daha güzel goller atarak yeniden gol kralı olursa seneye 15-16'ya satarız beklere vs. bütçe açmış oluruz.

Burada sıkıntı şu ki Falcao gibi bir profesyonelsen ve bir kulüple her konuda kesin olarak anlaştıysan, sadece kendi kulübünün onayını bekliyorsan daha da kesin anlaştığın takımı bırakmazsın. Monaco önüne sözleşme koysa olmaz diyeceksin artık bu saatten sonra.
Instagram postları beğenip "cimbombom" yazmanın tek amacı Monaco'nun bunları görüp de paçaları tutuşup yeni sözleşme vermesiyse kendisi gibi bir isme hiç yakışmaz bu hareketler.

Ama şimdi de Monaco Falcao ile yeni sözleşme için görüşüyor haberi çıkınca her şey olmuş-bitmiş gözüyle bakmayın. Netleşen bir durum yok. Falcao geçti Bor'un pazarı diyip bırakın da gideyim diye resti çekebilir. Süreci takip etmek gerek şuanda.

2-3 milyon bonservis olayı en başından beri yalan olsa gerekti zaten, 53 milyonu Onyekuru-Ben Yedder'e bam diye basan kulübün 2 milyonla derdi mi olacaktı? Bırakmak istemiyorlar işte twitter paylaşımlarından belli.

Yabancı sınırı gelirse abuk subuk adamlara milyonlar vereceğimize alt yapıdan kullanalım gençleri.Bana sorarsanız farkları yok.Bizde Tarık çamdaldan da deniz türüçten de Alper potuktan da iyisi vardır elbet.Tek korkum bizi düşürecek uygulamalar yapmaları.Gerçi herkes yabancı aldı zor o iş 2-3 sene daha

N’Zonzi transferi saçma bir özgüven verdi bana.
O Falcao’nun da sülalesinin bayramını kutluyorum. Gelmiyorsa gelmesin. Bizimkilerde uzatmasın, kiralık sağlam bi golcü alsınlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Monaco ne Ş.L oynuyor ne de A.L.
Gelmek isteyen çoktan gelirdi. Artık yönetimi Falcao konusunda suçlamıyorum. Yerine iyi forvet almama riskine karşı benzini elimde tutuyorum. Orası ayrı :)

Monaco ne Ş.L oynuyor ne de A.L.
Gelmek isteyen çoktan gelirdi. Artık yönetimi Falcao konusunda suçlamıyorum. Yerine iyi forvet almama riskine karşı benzini elimde tutuyorum. Orası ayrı :)

Falcao olmazsa kimse olmasın gerek yok zaten eksideyiz diagne yine bir şekilde 20 atar

Ekran Alıntısı.webp

Şeref tarih vermiş Salı gelecek diyor.

Valla arkadaşlar orta saha taş gibi oldu, elimizde geçen senenin gol kralı var öyle yada böyle, gelmezse hiç para harcamayıp diagne ile yola devam etmek mantıklı.mitroğlu da kalsın ama diagne ve mitroğlu ile ceza sahasına daha çok orta açmalıyız bunlar pır pır forvet değil ikiside ağır son vuruşları fena olmayan forvet tipleri. FFP diyecek arkadaşlara da fenerin annasını ağlattı 1 milyon e ceza aldı birşey olmaz uymasanda ben artık hiç takmıyorum FFP yi.

Ekşi sözlük'teki hesabı Abubakar falan gelecek yazıyormuş, hem gscimbom başlığı altında burayı gömmüştü orada. Şimdi güvenelim mi ben de anlamadım. Gömmesine pek takılmam, aha küstürdüler adamı kaçtı işte, Abubakar'ı düşününce de Hasan Şaş'ın Falcao'yu yalanlaması geliyor aklıma doğrusu, Abubakar da yalanlanmıştı, belki de doğru dedi biz yanıldık.

Baştan karar verelim şeref aydının başka hesabı var mı yok mu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt