Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao bu kadar bekleme ve heyecandan sonra yatarsa büyük yikim olur benim icin.

Örnegin bir Icardi kiralasan beni bu sekilde heyecanlandirmaz artik.

Sonucta Falcao yasayan bir efsane.

Bu Şeref Aydın meselesi tam bir muamma olarak kaldı. Adam geldi ve sosyal medyadaki hiçbir hesap benim değil yıllar önce kapattım dedi. Sözlük dahil srfydn kullanıcı adlarının hiç birisi ben değilim dedi. Şimdi hesapların ona ait olduğu iddaa ediliyor.

Beyler ne icardi’sl Allah aşkına 😀
Bir arkadaş şöyle yazmış falcao ondan üstün😀

Albayrak Florya'da olmalı. Aması şusu busu yok. Falcao ve diğer transferler için çok fazla uğraşıldığı belli. Özellikle Falcao gelmezse sözleşme için biz taraftaları kullanarak Galatasaray'ımızı köşeye sıkıştırmak istemiş demektir ki burada Albayrak'a en son suç bulurum. Şu takımı ve yönetimi bozmayın Allah aşkına. Hep Destek Tam Destek demiyoruz da, hep köstek tam köstek olmanın anlamı yok yahu. :cautious: Ki Falcao gelecek diye de düşünüyorum.

Profesyonel ve Kurumsal davranmıyorsa ötede kurumsal firmada çalışan Comolli var. 1 yılda 30 boş transfer yapıp, viskisi ile konuşan kravatlı adamın ne olduğunu da görüyoruz.

yemişim falcaosunu sanki dünyada başka forvet kalmadı, ha adam olup gelse başımızın üstünde yeri vardı ama o seyircisiz tatsız tutsuz monacoda devam etmek istediyse onun futbol zevkine tüküreyim daha ne diyim

falçaoya ve
sayın monaco yönetimine teşekkür ederim

profesyonel dünyada umulmadık bariyerlerle karşılaştık

haçayruunn

Takim simdi tamam, Falcao da çilegi olacakti. Çilek dedigin, takimin kapasitesi 100/100 ise, bunu kimi zaman 120/100'e cikaran adam.

Örnegin Drogba&Sneijder nasil Juve macini aldiysa, bu da ayni sekilde 1-2 kilit mac aldiracaktir en az.

Albayrak Florya'da olmalı. Aması şusu busu yok. Falcao ve diğer transferler için çok fazla uğraşıldığı belli. Özellikle Falcao gelmezse sözleşme için biz taraftaları kullanarak Galatasaray'ımızı köşeye sıkıştırmak istemiş demektir ki burada Albayrak'a en son suç bulurum. Şu takımı ve yönetimi bozmayın Allah aşkına. Hep Destek Tam Destek demiyoruz da, hep köstek tam köstek olmanın anlamı yok yahu. :cautious: Ki Falcao gelecek diye de düşünüyorum.

Profesyonel ve Kurumsal davranmıyorsa ötede kurumsal firmada çalışan Comolli var. 1 yılda 30 boş transfer yapıp, viskisi ile konuşan kravatlı adamın ne olduğunu da görüyoruz.

Iste okumak istedigim akli başında yorumlardan biri. Var olasın abi

Sözleşme yenileme haberinden sonra davalanın takibi bırakması baya sıkıntı yalnız. Niye takip ettin niye takipten çıktın derler adama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt