Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ligler başladı bekler yenilensin diyen tayfa türedi,bu işin sonu yok beyler.Tonlarca parası olan liverpool bile yeri geliyor gomez,matip,origiyle falan oynuyor,bu kadar aç gözlü olmayalım bu sene oynar işte nago,mario falan seneye bakarız onlara da.

Yönetim yaptığı güzel hamlelere yine bir yolunu bulup gölge düşürmeyi başaracak sanırım. Seri-Nzonzi transferleri ile kral olarak anılacakken Falcao süreciyle yine taraftarı karşılarına almayı başardılar. Bravo gerçekten, büyük başarı.

Bu süreç uzamasin Falcao Monacoyla sözleşme yenilesin yada bizle ilgili olarak KAP bildirimi gelsin transferin son gününe kadar geldi gelecek haberleri ile ugrastirmayin bizi ...

1770339_Galatasaray_SK.jpg

1770340_Galatasaray_SK.jpg

sol bek yedeği için sanırım emre taşdemir kiralık gidebilir ömer bayram hazılık maçlarında iyidi.

sağ bek pozisyonunda şener kalır linnesmi marianomu gider bilemiyorum.

ama yedek defansımız yok bu pozsiyona transfer olur bence.

diagne ve kostasın gitmesi gerekiyor bakalım neler olacak.

Noluyor beyler iki dakika işe bakalım dedik neler neler yazmışsınız yine

Oğuz katılıyorum da sosyal medya çok tehlikeli bir hal aldı. Twitter'da Albayrak istifaya dönecek bu durum, henüz analitik düşünme beceresine sahip olmayan ergen arkadaşlarımız sayesinde. Hepimiz biliyoruz. Niye istifa etsin adam ya. Daha ne yapacak yönetimimiz Falcao için? Hoş olmadı ama hoş olmayanları da sineye çekmek değil mi taraftarlık? O yüzden tarafız. Adam çocuk gibi, heyecanlı, sevinçli, içi dışı bir. Napalım. Bizi üzdün daha iyisini yap diyeceğiz. Boynumuzu büktürme diyeceğiz. İyi niyetinden şüphe eden var mı? 1 tane aramızda yoktur.

Valla sosyal medyadan korkuyorum ben. Başarılı olanın cezalandırıldığı yer olmaktan çıkmak lazım. 60 milyon euro orta saha değerin 2.5 milyona mal etti aynı adam ve ekibi. Ne diyim. Size de hak veriyorum profesyonellik adına da işte üzülüyorum vala ben.
Abi burada Abdurrahimin tutumu önemli.Kameralardan kaçmadan adam gibi çıkıp şunları şunları denedik olmadı benim de fotoğraf konusunda hatam var özür dilerim elimizden geleni yaptık tarzı şeyler derse ben eminim taraftarın çoğu affeder.

Ama kameralardan kaçıp 2-3 galibiyet sonrası çıkıp konuşursa tepkiyi hak eder malesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt