Servet Eryilmaz
Tecrübeli Üye
- 26 Ocak 2013
- 6.458
- 2.952
- 1.168
Yazik oldu vallaha nzonziye sevinemiyorum bile
SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sende biraz kuşluk seziyorum bir tane olumlu postun yokAlbayrak istifa etmekte bir erdemdir.
Karısı Diagne ile ilişki yaşayabilir büyük ihtimalBen onu karisi yüzünden asla sokmam bu kulübe. Paso oralik karistirir, mide bulandirirlar. Falcao iste karakter olarak da bambaska biri.
Harbi mi o kadar mı fenayım.Sende biraz kuşluk seziyorum bir tane olumlu postun yok

hazır, b planı cagneFalcao dan çok Galatasaray ın B planı var mı? Varsa bu saatten sonra nedir onu merak ediyorum.
Beni yazmayın ben falcaocu değilim.Yönetim yaptığı güzel hamlelere yine bir yolunu bulup gölge düşürmeyi başaracak sanırım. Seri-Nzonzi transferleri ile kral olarak anılacakken Falcao süreciyle yine taraftarı karşılarına almayı başardılar. Bravo gerçekten, büyük başarı.

Abi burada Abdurrahimin tutumu önemli.Kameralardan kaçmadan adam gibi çıkıp şunları şunları denedik olmadı benim de fotoğraf konusunda hatam var özür dilerim elimizden geleni yaptık tarzı şeyler derse ben eminim taraftarın çoğu affeder.Oğuz katılıyorum da sosyal medya çok tehlikeli bir hal aldı. Twitter'da Albayrak istifaya dönecek bu durum, henüz analitik düşünme beceresine sahip olmayan ergen arkadaşlarımız sayesinde. Hepimiz biliyoruz. Niye istifa etsin adam ya. Daha ne yapacak yönetimimiz Falcao için? Hoş olmadı ama hoş olmayanları da sineye çekmek değil mi taraftarlık? O yüzden tarafız. Adam çocuk gibi, heyecanlı, sevinçli, içi dışı bir. Napalım. Bizi üzdün daha iyisini yap diyeceğiz. Boynumuzu büktürme diyeceğiz. İyi niyetinden şüphe eden var mı? 1 tane aramızda yoktur.
Valla sosyal medyadan korkuyorum ben. Başarılı olanın cezalandırıldığı yer olmaktan çıkmak lazım. 60 milyon euro orta saha değerin 2.5 milyona mal etti aynı adam ve ekibi. Ne diyim. Size de hak veriyorum profesyonellik adına da işte üzülüyorum vala ben.