Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1770339_Galatasaray_SK.jpg

1770340_Galatasaray_SK.jpg

sol bek yedeği için sanırım emre taşdemir kiralık gidebilir ömer bayram hazılık maçlarında iyidi.

sağ bek pozisyonunda şener kalır linnesmi marianomu gider bilemiyorum.

ama yedek defansımız yok bu pozsiyona transfer olur bence.

diagne ve kostasın gitmesi gerekiyor bakalım neler olacak.
şu erencan topçu değil bir arpa boyu yol alamaz.Adamda ne teknik var ne hız var ne pres var.Yaşı 17 daha falanda demeyin adam olcak çocuk sıçtığı boktan belli olur derler.

Aman çıtı pıtı mini mini
Mis kokuyor ballı teni
Gel bir parça koklaşalım vallahi soldurmam seni

Yangın var yangın var
Ben yanıyorum, yetişin a dostlar tutuşuyorum

Falcao'nun gelmemesi bok çukurunda olan şikeciler için züğürt tesellisi olacak gibi.
şikecilerin ruhsal yapısı tamamiyle beyin fonksiyonlarının yetersiz olmasıyla alakalıdır renktaş.osuruktan bir transfer yapar başkanları bunlar gene gaza gelir şampiyonuz bu sene moduna girerler.Falcaoyu al yada alma

33 yaşında ki Falcao için kaç sayfadır yazmadıkları kalmadı lanet olsun bugunluk bana yeter bunlar Galatasaraylıysa Türkiye deki profil de buysa cl de başarı gelmesi bile muzice. Yönetim teklifi yaptı adam kabul etti, cimbombom diye yorumlar attı fotoları beğendi hopp monaco ile imza bu zaten ne kadar karaktersiz ve şerefsiz olduğunu gösteriyor(böyle birşey varsa), bu adam için bu kadar karalar bağlayıp yönetime saymakta bence bir o kadar fblik taraftar profili. ki onlar bile busene Adamlar 9 tane transfer yaptı hiç biri üst düzet adam değil, kolorov gelse resmen ali koça tapacaklar. Sana seri gelmiş Nzonzi gelmiş, Babel gelmiş Emre mor gelmiş, Lyundiama Marcao gelmiş hala bir falcao için abduraahim şöyle böyle. Şu adamın akibeti belli olana kadar birşey yazmamak okumamak mantıklı.

Arkadaşlar Monaco nun 3 5 milyon euro ile işi yok. Benim anladığım Falcaoyu gerçekten göndermek istemiyorlar(TD). Monaco yönetimi maliyetinden dolayı yollarız problem yok kafasında ama Teknik ekip sözleşmesini tamamlasın istiyor. Bİzim yönetimde artık iş buraya geldi gerekirse 3-5 verelim verin diyorlar. Problem teknik ekiplerinden kaynaklı. Falcaoda istekli gelmek için.

Tahminimce Nzonzi nin hemen alınması Falcaonun alınamamasına karşı gazımızı almak içindi. BUndan sonra olacaklar ise 1-2 güne vazgeçtik açıklaması gelir. Şimdiden forvet arayışına geçmişlerdir bile. Diagne gitmezse forvette almazlar bence. Kiralık cenk tosun vs söyleniryordu belki o gelir.

Belki de Albayrak, Falcao'nun onayi olmadan sizdirdi bu fotoyu, Falcao da bundan rahatsiz oldu.

Hani Yusuf Erdogan'in GS formasiyla yaptigi gibi.

33 yaşında ki Falcao için kaç sayfadır yazmadıkları kalmadı lanet olsun bugunluk bana yeter bunlar Galatasaraylıysa Türkiye deki profil de buysa cl de başarı gelmesi bile muzice. Yönetim teklifi yaptı adam kabul etti, cimbombom diye yorumlar attı fotoları beğendi hopp monaco ile imza bu zaten ne kadar karaktersiz ve şerefsiz olduğunu gösteriyor(böyle birşey varsa), bu adam için bu kadar karalar bağlayıp yönetime saymakta bence bir o kadar fblik taraftar profili. ki onlar bile busene Adamlar 9 tane transfer yaptı hiç biri üst düzet adam değil, kolorov gelse resmen ali koça tapacaklar. Sana seri gelmiş Nzonzi gelmiş, Babel gelmiş Emre mor gelmiş, Lyundiama Marcao gelmiş hala bir falcao için abduraahim şöyle böyle. Şu adamın akibeti belli olana kadar birşey yazmamak okumamak mantıklı.

Merhaba sayin Cengiz, bizde hangi fake hesapla bizi takip ettiginizi dusunuyorduk....

Sizi seviyoruz ama yavas yavas su kibir ruh haliyetinizden cikmalisiniz, ozellikle super kupa sonrasi paylasiminiz rezaletti, Allah korusun narsizme kadar yolu var

Iyi gunler baskan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt