Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2020 yazında bonservisi elinde olacak oyuncular .

Şimdiden az bişi klubune para sıkıştırıp alabiliriz. Bedava gideceğine3-5 bişiler kazanmak isterler heralde

Acaba benteke eski formunu yakalarmı bize gelirse.

fjfjkfkglgl.jpg

Resim olayina cok takiyorsunuz. El alem ne derse desin ulan TC'nin en büyük kulübüyüz, en iyi kadro, en fazla taraftar, en cok kupa bizde!!!

Ego meselesi yapmayin, müsterih olun, transfer yatti demeden hersey olabilir.

Biz bunları hep yazdık.

Son düzenleme:
Belki de Albayrak, Falcao'nun onayi olmadan sizdirdi bu fotoyu, Falcao da bundan rahatsiz oldu.

Hani Yusuf Erdogan'in GS formasiyla yaptigi gibi.

cimbombom yazdırırken de albayrak silah mı dayamış kafasına bırakın boş konuşmayı yönetime sallamayı bu iş olmazsa net falcao karaktersizdir

Arkadaşlar Dzeko nasıl topçu ben son zamanlardaki maçlarını seyretmedim be düşünüyorsunuz ?

Geçen sene forvet almadı diye yerden yere vurdum ama bu sene ağzımı birşey demem güzel transferler oldu Galatasarayda bir falcao içinde adamın emeklerini yemem.

Saka bi yana kismen katiliyorum sana

Ama yinede unuttugun birsey var, sukrunun yuruttugu tum transferler yag gibi akarken, abdurrahimin yuruttugu tum transferlerde rezilligin dibini yasiyoruz

Bu normal degil ve degismeli

Bu adamin transferde soz hakki olmali ama katiyetle transferle ilgilenmesi yasaklanmali

Varsayımlar üzerine Albayrak'ı tenkit edip, istifasını istemek nedir yahu? Falcao özelinde netleşen bir durum yok henüz. Az daha sabır.

o taga destek yok tweeterda çoğu yorum o tagı açanlara küfür ediyor #yafalcaoyaistifa tagına yani
Saçmalık zaten.

Falcao olmazsa büyük fiyasko olsada diğer olumlu transferleri yok sayamayız yani.

Adamlar 2.5 milyona 50 milyon Euro'luk orta saha kurdu vallahi. Boru değil bu.

Babel, emre morları saymıyoruz hadi üstelik.

Bırakın nöbeti falan. Yabancı sınırı muhabbeti tekrar çıktı düşürülecek öyle veya böyle.

Bu ülkeden bi yol olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt