Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Malesef futbolda bazen bir yanlış, bin doğruyu götürür.

Bu bir rezilliktir ve bu işin sonunda ya yönetim gider ya Apo transferlerden çekilmek zorunda kalır.
Alla Alla demek bir yanlış tüm doğruları götürür.Vay be ne falcaomuş arkadaş adam koskoca GALATASARAY YÖNETİMİNİ düşürücek he.İşte liseci zihniyet böyle bir zihniyet

Katı bir yabancı sınırı getiremezler imkanı yok kulüpler birliği zaten istemiyor onun dışında Anadolu kuluplerini bitirir yabancı sınırı
İlk 11 için sınır gelebilir bence

Yazılanların hepsini okudum çoğu arkadaşın düşüncesine katılamıyorum. İstifa falan nereden çıktı?

Öncelikle ben Falcao'nun geleceğine inanıyorum. Tüm yaşananlar net bir şekilde bunu gösteriyor. Herkes resim olayını söylüyor ama bu bile bir strateji bence. Ne zaman olumsuz haberler çıksa Falcao'dan ya sosyal medya ya da röportaj aracılığı ile tepki geldi. Böyle yüksek bir PR 'ı olan oyuncuya da reklam kovalıyor falan demeyelim. Sözleşme için ise bizi kullanacağına Çin'i, Inter Miami kulübünü kullanır geçer.

Ayrıca transfer işi marketten alışveriş gibi aldım verdimle olmuyor. Yıllarca FM oynadım oyunda bile hadi iş bitsin diyemiyorsun. Bu nedenle bu kadar güzel işler yapan insanları bu tip hashtag'ler ile olumsuz olarak etkilemeyelim. Mesela dün Nzonzi ile ilgili olumsuz yorumlar okumuşlar ki Abdurrahim Albayrak o tweeti beğendi.

Ben Falcao sürecinde bizimkileri suçlamam. Kolay transfer değil, belli ki Monaco bu yıl göndermek istemiyor ve yeni sözleşme de vermiyor. Bu yüzden bizi iyi bir bonservise ikna edene kadar süreci sakız gibi sündürüyorlar. Biz de illa olacak diye yönetim kanadını zor durumda bırakmayalım.

Geçen sene Alan ve Pato olayı gerçekten büyük bir başarısızlıktı. Ama bu sene ders almışlar, Seri ve Nzonzi transferlerinden bunu net görebiliyoruz.

Her postumda belirtiyorum ama gene söyleyeyim bana kalırsa kağıt üzerinde en iyi takım kadrosunu (sadece ilk 11 değil tüm takım kadrosu) kurduk. Ama maçlar kağıt üzerinde kazanılmaz.

Hataları da olsa güzel çalışan bir yönetimimiz ve teknik heyetimiz var. Özelikle bu zamanlarda destek olunursa, herşeyin daha kolay olacağına inanıyorum.

Son bir not yaş seviyesinden mi kaynaklı bilmiyorum ama Fenerliler, Beşiktaşlılar Falcao konusunda bizle dalga geçecek diyen sayısı baya bir fazla. Ben baya komik buluyorum bu durumu. 1. Bizle dalga geçilecekmiş diye transfer için karar verilmez. 2. Kendi durumlarına bakmadan nasıl bizle dalga geçebilecekler :)

L'equipe'de cikan haberlere....

Bu GS düsmanlarinin basarisini ve Nzonzi transferini gölgelemek isteyenlerin ismarlama haberi ve operasyonudur!

Malesef futbolda bazen bir yanlış, bin doğruyu götürür.

Bu bir rezilliktir ve bu işin sonunda ya yönetim gider ya Apo transferlerden çekilmek zorunda kalır.

Bırakın artık ortalığı yangına vermeyi 1 günde NZONZİ gibi bir adamı aldı bu yönetim ne albayraka ne yönetime hiçbirşey olmaz biraz güvenin şu adamlara falcao olmazsa daha iyisi gelir .. 1 yanlış 1000 doğruyu götürür diyen halt etmiş..

olacağı 8 olur en fazla. O da bizi etkilemez en iyi yerliler de bizde artık.

Emre mor sağ açık oynar jimmy belhanda yerine oynar kaleci okan olur. sıkıntı olmaz. Keyifleri bilir. Yada sağ bek şener oynar

O kadar kolay mı yabancı sınırını getirmek? Bunu bi kere önümüzü kesmek için yaptılar, herkes neyin ne olduğunu gördü. Ortada kötü giden hiçbirşey yokken amaç yine belli. Bu 6222 çocukları, şerefini s.ktiklerim bizi sahada yenemeyeceğini bildiği için aynı operasyona kalkışıyor. Bu sefer kolay değil Nihat denilen şerefsiz, o federasyonu başınıza yıkmayanın a...koyayim.

şu sosyal medya olayı baya bozdu ya. taraftarlar sacma sapan detaylara fazla sey yüklüyor. hala yüksek falcao nun gelme ihtimali. çok ekstrem şeyler olması lazım. olabilir mi tabi ki, ama falcao gelmiyo diye de gemileri yakmaya gerek yok. iyi bir politika izliyor yönetim gelmese dahi taktir ediyorum. biraz daha dikkatli olsalardı keske ama yapacak bişe yok.

bein ülkeden çıksın dıye kasıyorlar sankı :) yabancı sayesınde trıbunler doluyor kutu satılıyor. Sallayın.

basagın fbnın bjknın ts nın transferlerı hep yabancı bızım gıbı yerlı alan bıle yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt