Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya beyler görmüyor musunuz fedarasyonundan ağlak şenoluna ağlaktan yandaş medyasına medyasından mhksine kadar herkez bize cephe almışken biz falcao yüzünden Yönetime yükleniyoruz.Ayıp ya.Bakın nihat denen ... in dediklerine

Falcao için bugün gelişme olmaz kendinizi gaza getirmeyin cuma bizim maçtan sonra açıklama olur veya cumartesi onun maçından sonra bir şey olursa olur

Nzonzi nerede ne zaman geliyor haber çıkmadı hiç

Bu monaco james ile moutinho transferinde de porto ile bir olup sporting lizbon’u dolandıran üçkağıtçı kulüp kesin falcaoda da deyyusluk peşindeler

bu şenol güneş ve bu fedarasyon olduğu sürece bu milli takımı desteklersem şerefsizim

Izlanda yendiginde sevindim

Nefret ediyorum bu duzendende bu tffdende bu milli takimdanda

Birde bizim cocuklar kavrami cikmis civik civik

Degil kardesim hic biri benim cocugum hepsi birbirinden antipatik itici tipler bi yusuf bi cengiz var sicak gelen geri kalan hepsi asiri itici
Birde zimparator baslarinda

Oghhhhkklkkkk kusasim geldi

L'Equipe'in haberine göre #Monaco, Radamel Falcao ile sözleşme yenilemek istiyor. Gazete haberde daha önce olduğu gibi ısrarla "Gündelik hayat Falcao'yu orada yorar" vurgusu yapıyor

L'Equipe: "Galatasaray, Avrupa Kupaları'nda ve yorucu, baskı altında bir gündelik hayat var şehirde. Burada Avrupa Kupaları olmayacak ama Falcao'un alıştığı bir yaşam var. Oyuncu şimdi bu iki seçenek arasında karar vermek zorunda."

şu saçma ve ısmarlama haber için ortalıgı yangına cevirenleri elimde olsa ben banlarım twitterda,burda

En buyuk rakibimiz belli -top oynarak rakimiz olamayacaklar onda hemfikiriz;

IMG_20190815_120414.webp

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kardeş ne güzel anlattın sen film tadında oldu 😀
Peki romanın forveti ne alemde dzeko gönderilecekler içinde adı geçiyormu
Dzeko gönderilir de Roma Nzonzi'de olduğu gibi melek kesilmez. 15 milyon istemişlerdi İnter'den. Bizde öyle bi sıcak para yok. Ayrıca Dzeko'yu da istemem açıkçası.

Üzümlü kekim...

Galatasaray 2. başkanını istifaya çağırıyor hatta aleni dalga geçiyorsunuz.Eyvallah hataları yok mu var peki ya Falcao gelirse özür dileyecek misiniz
harbiden servis edilen bi haber için böyle bi gerizekalılık mı yaptılar?

L'Equipe: "Galatasaray, Avrupa Kupaları'nda ve yorucu, baskı altında bir gündelik hayat var şehirde. Burada Avrupa Kupaları olmayacak ama Falcao'un alıştığı bir yaşam var. Oyuncu şimdi bu iki seçenek arasında karar vermek zorunda."

bunu okumadan mı?adamlar 5 gündür monaco sözleşme yenilemek istiyor diyo zaten,bi de bu saçma şeyi yazıyolar sürekli

Valla ben günlerdir bekliyordum zaten böyle bir haberi. Herşey monaconun satmıyorum vermiyorum demesine bakıyordu zaten

harbiden servis edilen bi haber için böyle bi gerizekalılık mı yaptılar?

bunu okumadan mı?adamlar 5 gündür monaco sözleşme yenilemek istiyor diyo zaten,bi de bu saçma şeyi yazıyolar sürekli
Bence translate yüzünden saçma görünüyor gayet mantıklı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt