Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao şu saatten sonra gelmez gibi geliyor bana adam güzelce kullandı taraftarı alacak oradan uzun süreli sözleşmeyi yabancı sınırı da max 1-2 kişi düşürürler o da göstermelik olur yoksa bein yine çekilirim diye başlar ağustosa kadar tutuşurlar gelecek sene de

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Monaco resmi sitede onyekuruya forma numarası vermiş. Ben yedderin numarası yazılmamış hala.

Seri nzonzi getirdi yönetim ama istifa deniyor siz istifa edin gsden iyi gün taraftarları

ADMİN abilerim sizlerden ricam falcao kelimesini lutfen yasaklayin

6F7F9DE8-2BC9-4EE7-B91E-F0AA57C3DC9B.webp

Biraz sakin olsan diyorum

Falcao şu saatten sonra gelmez gibi geliyor bana adam güzelce kullandı taraftarı alacak oradan uzun süreli sözleşmeyi yabancı sınırı da max 1-2 kişi düşürürler o da göstermelik olur yoksa bein yine çekilirim diye başlar ağustosa kadar tutuşurlar gelecek sene de

Bu zamana kadar dünya para kazanmış adam 3 5 milyon için bu kadar kişiyi oyuncak etmez diye düşünüyorum

Bunların cibilliyetini biliyoruz zaten. Fenerlerini kurtarabilmek için ne gerekiyorsa yapacaklar. Sene sonunda 1 tane daha play-off yapın yine üst üste koyalım sahasında kupa kaldırdığımın çocukları. Sonra da Albayrak, foto çektirdi mıy mıy mıy. Karşındaki güruha bak. Oraya atanan adamın ilk işi önümüzü kapatabilmek için ilk gerekli olan eylemi gündeme getirmek. Sizin İstiklal Marşı diyen o dillerinizi, bahanenizi yesinler! Türkçe bilmeyen bir sürü olimpik milli sporcumuz İstiklal Marşımızı biliyor mu biri sorsun atanmış müteahhite?

Bi cacık olmaz bu ülkenin futbolundan da sporundan da. Bein olsam çeker giderim kural çıktığı gün. Ne zaman çıkışa geçsen fark yapacak gibi olsan seni engellemek için bir kural uyduruyor 6222'nin çocukları.

şu sosyal medya olayı baya bozdu ya. taraftarlar sacma sapan detaylara fazla sey yüklüyor. hala yüksek falcao nun gelme ihtimali. çok ekstrem şeyler olması lazım. olabilir mi tabi ki, ama falcao gelmiyo diye de gemileri yakmaya gerek yok. iyi bir politika izliyor yönetim gelmese dahi taktir ediyorum. biraz daha dikkatli olsalardı keske ama yapacak bişe yok.
Falcao gelmese de mutlaka yeterli düzeyde bir golcü alınacaktır

Söyle düsünün, medya'da Falcao'ya olan ilginin farkinda. Gazeteler de tiklanma, reklam, reyting vs. üzerinden para kazaniyor. Simdi bu L'equipe haberini kim bilir kac yüz bin insan tikladi GS sayesinde.

Ismarlama haber oldugu cok belli prim ve rant saglamak icin. Rahat olun arkadaslar, moralinizi bozmayin.

Bunlar hep medya oyunlari.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt