Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kimse sana 11 yabanciyla oynayacaksin diye bir zorunluluk getirmiyor ki, istersen 11 i de turk olsun sahaya cikanlarin kime ne ? baksinlar bakalim bu yabanci kurali ciktigindan beri kactane turk oyuncu yurt disina transfer oldu ..resmen bu sistem turk futbolu icin buyuk bir sanstir , dokunulmamalidir

Bu süreç Diagne satılmadığı için mecburen uzayacaktı dostlar rahat olmamın sebebi ise Ahmet bulut ve mendes bu adamlar işinin piri adamlar ve ne kadar bonservis az ya da bedelsiz getirirlerse o kadar pay alacaklarını düşünmemek aptalca gün geçtikçe monaconun inadı kırılır eğer sözleşme uzatacaklarsa bugüne kadar bekleyeceklerini zannetmem sabır diyoruz ya biraz daha sabır şimdi yönetime küfreden Arkadaşlar görüyorum liseci zihniyetten bile tam olarak kurtulamamışken lütfen yönetimin arkasında olalım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

falcao transferi sessiz sedasız ilerlese (imkan yok isminden dolayı ama mesela diyelim) yönetim niye sessiz kalıyor yoksa transfer yapmayacaklar mı diye eleştirilecekti. daha 18 gün var, günün son saatine kadar bekleyelim bakalım. fazla sabırsızsınız.

Aynen katılıyorum.

Bir de çok unutkan bir yapımız var. Ben transfer döneminin bitmesinden iki hafta önce herşeyiyle hazır bir kadro ile sezona girdiğimizi hiç hatırlamıyorum. Şu an Falcao gelse bunu gerçekleştirmiş olacağız.

Zamanında Ünal Aysal Madrid'e özel uçakla gitti, Reyes-Forlan-Ujfalusi kapa bildirildi. Sadece Ujfa alınabilmişti. O döneme göre kıyaslayınca inanılmaz bir yıpratma politikası uygulanıyor.

Ülkemizde her şey dış görünüş ve PR ' a dönmüş vaziyette. Comolli yi öven bile görüyorum. Abdurrahim'i savunmak için söylemiyorum ama Anadolu şivesi, heyecanı, sevgisi nedeniyle yanlış açıklamalar yapsa da sırf bu konuşması yüzünden fazla üzerine gidildiğini düşünüyorum. Ben de transferler de daha profesyonel birileri görmek isterim ama onlarda sadece kendini düşünerek iş yapacaktır. Abdurrahim Albayrak kendi parasını harcar gibi kulübün parası harcıyor yani dikkatli davranıyor.

Comolli -> Slimani, Ayew, Benzia, Jailson, Kruse, Garry, Tolga, Serdar, Vedat, Zanka
Albayrak -> Nagatomo, Marcao, Luyindama, Nzonzi, Seri, Diagne, Mitroglu, Emre Mor, Emre Akbaba, Jimmy, Babel

Hangisini tercih ederdiniz ? Profesyonel olanı mı yoksa Canı gönülden çalışanı mı?

Bunların yanında Abdurrahim Albayrak konuşmalarına kesinlikle dikkat etmesi lazım. Bazen iyi birşey söyleyeyim derken çok kötü bir açıklama yapabiliyor. Geçen sene baya kızmıştım bu konuda.

Alexis Sanchez'e çökseydik ya kiralık zaten oynamıyo Manchester United'ta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt