bence bizde burdan dönmez. Beklentim gelecek hafta tamam bu iş.Sence Falcao bizde mi? Ne zaman aciklanir?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bence bizde burdan dönmez. Beklentim gelecek hafta tamam bu iş.Sence Falcao bizde mi? Ne zaman aciklanir?
Bu hafta aciklanir mi?bence bizde burdan dönmez. Beklentim gelecek hafta tamam bu iş.

falcao transferi sessiz sedasız ilerlese (imkan yok isminden dolayı ama mesela diyelim) yönetim niye sessiz kalıyor yoksa transfer yapmayacaklar mı diye eleştirilecekti. daha 18 gün var, günün son saatine kadar bekleyelim bakalım. fazla sabırsızsınız.
Dedi bileşenol yabancı sayısını düşürün demez
Aslinda bu da sacma. Monaco, Metz'i yenmek icin Falcao'ya ihtiyaci varsa. Belki veda maci gibi bir sey yaparlar ama bu durumda bile mactan önce gidecegini aciklamalari gerekiyor.Şeref aydın salı demiş.
Savaş çorlu da salı demişti.
Haftasonu maçını oynar öyle gelir. Ondan dolayı bekleniyor.
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
+1905 @Şeref AydınŞeref Aydın'ın küslüğü bir kenara bırakmasını istiyor ve foruma geri dönmesini diliyorum. Aksi halde ekşi'de Şeref Aydın Gscimbom'a geri dönsün kampanyası adlı başlığını açacağım. Destek verirsiniz.
Elveda maci nedir abi. Gelecekse gelsin ne elvedasiFalcao elveda maçını oynayıp gelecek beyler sakin olalım
Adam monacoda bir ikon kardeş oda onların hagisiElveda maci nedir abi. Gelecekse gelsin ne elvedasi![]()