Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu transferi bitirecek isim Özgün Koyutürk'tür. Hepimiz atlıyoruz da Hanedar ile birilkte bütün işi çözen adam bu. Sözlükte de bu adamın Monaco'da olduğu söyleniyor. Ahmet bulut gelir gider bilemem ama bu adam orda olduğu sürece benim için bi olumsuzluk söz konusu değil.

Noldu falcao KAP işi geçenki gibi bir gün sonra özür dileme milletten..

Bende bir sıkıntı yok çok rahatım. Verdiğim bilginin hala arkasındayım..
geçen gün hatalı bir durum oldu teyit ettirmeden verdim bilgiyi ondan kendi adıma özür diledim. Şimdi özürlük bir durum asla olamaz.

albayrak 20 senedir bu isin icinde. Foto koyup+ takip etmek nedir ya. Inanilacak gibi degil

FALCAO GALATASARAY’DA...
(GS Köln farkıyla transferin kesin bittiğini duyuruyoruz!!! )

GS KÖLN farkıyla Türk Medyasından evvel ilk haberini verdiğimiz FALCAO transferinin kesin bittiğini duyuruyoruz...
RADAMEL FALCAO çok kısa zamanda içinde İSTANBUL’DA OLACAK..

GS KÖLN

(Köln Galatasaraylılar Derneği Başkanı Yakup Peker)
GS Köln yazdıysa bize tura çıkmak düşer.

Kimse kendini yormasin. Ahmet Bulut eger geliyosa ve olumlu olsaydi simdi ortalik coktan çalkalaniyordu. Gecmis olsun

salı günü türkiye’ye gelecek forvet. konya maçında terim’in görev vermesi halinde sahada yer alması planlanıyor.

ayrıca imza töreni taraftara açık olmayacak. arena’da basın mensuplarının karşısında tören düzenlenecek.

seref yazmis eksiye bugün

Şeref'in ekşi hesabı kendisinin karışıklık olduğunda >

Bu mesajı yazmıştı + Keramettin admin de görüştüğünü söylemişti ve onun hesabı olduğunu söylemişti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt