Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bugün saat 10a dogru

salı günü türkiye’ye gelecek forvet. konya maçında terim’in görev vermesi halinde sahada yer alması planlanıyor.

ayrıca imza töreni taraftara açık olmayacak. arena’da basın mensuplarının karşısında tören düzenlenecek.

15.08.2019 09:56 srfydn
EB_iDgDXYAA3jLY.jpg

son 1 hafta icinde resmen açıklama gelir diye tahmin ediyorum.
Ya 2-3 gün daha acı çekecek,sonrası bayram olacak sizin icin veya bu 2-3 gün heycan icinde gececek

Yine patlarsa bu adamın forumdan uyeligide silinsin yaw.

@Berke Deniz yazdigini raporlamadan da sorabilirsin. evet halen inaniyorum var mi diyecegin? Herkes baska seyler derken bu, su dönemde dogrularini diyip durdu.

Arkadaşlar konuyla alakasız ama 6222 ile alakalı birşey soracam benim formamın arkasında BirdF..er yazıyor stada girerken sorun olur mu acaba ciddi bilmiyorumda

Zoofili ve cinsiyetçi yaklaşımlardan hoşnut olmayabilir kulübümüz. Eve alıp besle niye zikiyon ?

bugün saat 10a dogru

salı günü türkiye’ye gelecek forvet. konya maçında terim’in görev vermesi halinde sahada yer alması planlanıyor.

ayrıca imza töreni taraftara açık olmayacak. arena’da basın mensuplarının karşısında tören düzenlenecek.

Hala salı diyorlar.sabır kalmadı sabır bittik tükendik.sakız kıvamını bile geçeli çok oldu

@AliNaciKucuk

TK 1864 19:50 Roma-İstanbul seferiyle Galatasaray'ın yeni transferi Steven Nzonzi geliyor...

TK 1814 15:30 Nice-İstanbul seferiyle de Monaco kulübü ile görüşmeleri yürüten menajer Ahmet Bulut, İstanbul'a dönüyor

Falcao işi yatacak olsa ya da büyük bi pürüz çıkacak olsa ısmarlama kalemlere Diagne-Mitro güzellemesi + başka bir forvet transferi çoktan yazdırılmıştı.

Şeref Aydın Ekşi'de tam 1 kolpa arkadaşlar. Kendi de kabul etmişti zaten forum harici boş yapabilirim diye. Forumda verdiği bilgiler doğru çıkıyor ama ona lafım yok.

bugün saat 10a dogru

Ona kalsa 1 ağustosta Falcao İstanbuldaydı zaten.

Bu transferi bitirecek isim Özgün Koyutürk'tür. Hepimiz atlıyoruz da Hanedar ile birilkte bütün işi çözen adam bu. Sözlükte de bu adamın Monaco'da olduğu söyleniyor. Ahmet bulut gelir gider bilemem ama bu adam orda olduğu sürece benim için bi olumsuzluk söz konusu değil.

Rengo, İnsta hesabına “based in Monaco” yazmış, galiba orada yaşıyor kendisi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt