- 27 Ocak 2010
- 139.701
- 106.097
- 5.648
Hayır olamaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok değişik bi adam bu ya
Olacak.sen de olacak diye nöbettesinbari onun
Hic konusma Sergen bosuna bu filmi hepimiz biliyiz Asamoa Olumlu olumlu Tik bi olumsuz haber transfer yatti Alan PAto Olumlu olum olum tik bi olumsuz Haber Alan Pato yandi simdide aynisi bosun iyimser olmaya gerek yok olmayacak bu is
wolfs kariyerimden tanıyorum kendisini kazma forvet bildiğin tettehHaziranda Fener'e gideceğine dair söylentiler çıkmış kesşn almışızdır.![]()
takimin herseyi her yeri doldu. bir tek forvet eksik . Yani iyi forvet, yoksa hersey tamam
zıçma levelini atladı sıvama levelinde arkadaş çok yüklenmemek lazımLan nasıl muhabirlik bunu yazmayacaksında neyi yazacaksın aptal
su an 14. Ozornwafor lisans cikarilmaz ve kiralanir, nzonzi yerine gelir.14 yabanci max degil miydi musaph ahb?
Nzonzi kimin yerine yazilcak kadroya bakalim. + forvette var daha
tabiki degilAhmet Bulutun gelişi hiç hayirli degil gibi geliyor bana. Hislerime cakayim ama öyle hissediyorum
Hayır olamaz.
Daha önce ekşide iki ofsaytı var ondandırYahu Şeref Aydın Salı günü geliyor demiş ama niyeyse kimsede tık yok. Buraya yazmadı diye inanmıyor mu kimse anlamadım ki sonuçta ekşi hesabı da onun hesabı
Duygusal bi adam oldugunu hep belirtmisimdir.Bana kalsa samattaya tavim ama siz üzülmeyin diye falcaoyu istiyorum