Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aklima simdi bu geldi

Bulut, Monacoda yasiyor eger olumsuz olsaydi, Albayraka telefon acip kusura bakma baskanim, ama transfer yatti der biterdi.

Peki neden Istanbula geliyor

:unsure:

Ahmet bulut u niye bekliyorsunuz bir şey demez transfer yatti ya da olacak bunu mu bekliyorsunuz klub den birinin açıklama yapması lazim..

Biraz da taraftar kendine baksın. Elimizdeki adama aylardır hakaret ediliyoruz git diye.
Ne yapalım pamuklara sarıp sarmalayalım mı Diagneyi? Kötü oyuncu işte gitsin diyoruz. Sanki herif Falcao Sneijder. Diagnenin neyini övelim neyini parlatalım arkadaş yav.

Bana ırkçılık yaptıracaksınız Diagne yüzünden. Bak valla suri nefretim kabardı ha

eğer falcao olmazsa ki ben hala olacağını düşünüyorum olmazsa yönetim eli yüzü düzgün adam gibi bir forvet alırsa gram sesimi çıkarmam adamlar iyi kadro kurdular

58EB7946-DDF8-4C1B-953E-6BBC72C2A6BE.webp

Az adam görün davasını bırakmadı adam gitmedi.Adamın dibi dibi

Mitroglu kesin gitti belli , ozanvafir mudur nedir boş topçu o da kiralık gidiyor zaten . Feg ve ndozi gelince 13 yabancı oluyor son an kadromuz . Gerçekten 2 forvet istiyor hoca Denizli kafilesi ile belli oldu ama diagne de gitmiyor falcao da gelmiyor . Nasıl olacak 2 forvet anlamadım gitti . Hadi 1 forvet kirala desek kimi satacagiz sorular sorular

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Monaco'nun ta ya bir falcao hayalimiz var dedik 4-4-2'yi de 6 santraforu da bir yerinize sokun paris çift santraforla oynamıyor

falcao kadroda da olur,gidip maça da çıkar,neticede daha sözleşme imzalanmadı,transferi açıklanmadı.teknikdirektörün acıklamaları normal.adam zaten kalmasını da istiyo falcaonun.ne demesini bekliyosunuz?sabredin bikaç gün.cezalı olmasa gecenki maçta da oynayacaktı falcao.bu haftasonu da takımla olacak demiş adam,sonra gelir.gelmezse eleştiri yaparız

Önümüzdeki haftaiçi Kostas'ı yollarız Lecce'ye son iki hafta kiralık bi forvet nöbeti tutarız artık kim olur bilmem. Diagne gidecek gibi değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt