Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
c3ef119abbbe37baf75e3127b6e50a53.gif

İş monacodan çıktı. Falcao uzatmak istemez ise isterlerse dünyayı versinler kabul etmez. Ha yönetime kızıyordum ama gelmezse de laf etmem artık.

Ne yapalım pamuklara sarıp sarmalayalım mı Diagneyi? Kötü oyuncu işte gitsin diyoruz. Sanki herif Falcao Sneijder. Diagnenin neyini övelim neyini parlatalım arkadaş yav.

Bana ırkçılık yaptıracaksınız Diagne yüzünden. Bak valla suri nefretim kabardı ha

Bir şey yapmana gerek yok, ama elindeki oyuncuya toplu şekilde hakaret operasyonu yapmak yarar değil zarar veren bir ahmaklık.

Yönetim elinden geleni yaptı bence Falcao konusunda. Tek hataları bu kadar göz önünde devam etmeleri ve süreci bir yerden sonra duygusal şekilde yürütmeleri.

🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

kendisi hakkında transferinin yattığı bilgisini girdiğim entry, sözlük tarafından kaynak göstermediğim için silinen futbolcu.

burası sanıyorum kamuoyu aydınlatma platformu değil. ben de gazeteci değilim ama bir çevrem var. kulübün içinden bir bilgi aldım, ve bilgi malesef doğru. ne yapmam gerekiyor entry sonuna ‘kaynak: içerden’ mi yazayım. ha olur da yanlış çıkarsa bir daha tahminde bulunmam sözlükte.

peki o zaman şöyle yapalım, kendisinin transferinin olumsuz sonuçlandığını düşünüyorum. bu düşüncemin doğru çıkacağına da yüzde yüz inanıyorum. hatta bu düşünceme dair haberlerin bu akşam türkiye basınına düşeceğini tahmin ediyorum. entry benim sildiğimi düşünüp mesaj atan arkadaşlar da bilgilensin istedim, sözlük sildi.

malesef ‘tahminimce’ takımımıza transferi olumsuz sonuçlanan futbolcu.
15 Ağustos 2019 14:36 · avukatbey

🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥
kim ki bu

Falcao bugün çıkıp ben Galatasaray'a gitmek istiyorum..Monaco'da oynamak istemiyorum dese medyaya.. Kulübe'de çıkıp kalırsam son sezonumda gerekirse alt yapıda çalışma yaparım dese transfer 1 günde çözülürdü..

Gelmesin abi Falcao.. Gitsin Ben Yedder kekokusun yedeği olsun

3 gün önce falcao falcao yangın her yer geliyo diye,2 gün sonra yok o takip etti,takipten cıkardı,hocası konustu maça cıkacakmıs vs nasıl bi psikopatsınız abi siz
Ya bir kere başkan bu kadar rahat davranır mı adam her yerde gülerek cevaplıyor demek ki müspet bu kadar kasmamak lazım Monaco bonservis isteyeceğini Bülent Timurlenk söylemişti hatta Lequipe gazetesinin de yancı olduğunu söylemişti bir gece de tüm ormanı yangına verdik :D

Fernando Muslera, Ahmet Çalık, Jean Michaël Seri, Adem Büyük, Selçuk İnan, Younes Belhanda, Ryan Babel, Martin Linnes, Ryan Donk, Yunus Akgün, Ömer Bayram, Jimmy Durmaz, Mariano Ferreira, Christian Luyindama, Atalay Babacan, Okan Kocuk, Erencan Yardımcı, Marcos Teixeira, Yuto Nagatomo, Mbaye Diagne, Emre Mor kamp kadromuz

Kolombiyalı efsane futbolcu Carlos Valderrama: Süper Lig, Falcao için iyi bir lig ve Galatasaray, Türkiye'nin en büyük takımlarından biri. Falcao Galatasaray'ı seçti çünkü iyi bir takım olduğunu biliyor

İş monacodan çıktı. Falcao uzatmak istemez ise isterlerse dünyayı versinler kabul etmez. Ha yönetime kızıyordum ama gelmezse de laf etmem artık.
baskanları petrovun paralı köpeği lequipe vs bülent timurlenk dedi ya.hepsi ısmarlama haber.falcao bizle çoktan anlaştı,isteidkleri kadar kalmasını istesinler.avrupada da yoklar sanırım.gelecektir

Falcao yu boşverin yabancı sınırı geliyor tarık çamdal nöbeti tutacağız seneye

Avukat bey kim?

Yangına hiç gerek yok cidden ben bir an Nzonzi yattı falan sandım yorumları okuyunca daha 16 gün var Falcao %100 olumsuz değil umut var olmadı buluruz birini en kötü diagne bir daha gol krali olur seneye satariz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt