- 27 Ocak 2010
- 59.388
- 31.005
- 3.523
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne yapalım pamuklara sarıp sarmalayalım mı Diagneyi? Kötü oyuncu işte gitsin diyoruz. Sanki herif Falcao Sneijder. Diagnenin neyini övelim neyini parlatalım arkadaş yav.
Bana ırkçılık yaptıracaksınız Diagne yüzünden. Bak valla suri nefretim kabardı ha
olay bu kadar basitmonacoya sallamak komik Falcaoyu kullanmak istemeleri normal
kim ki bu
kendisi hakkında transferinin yattığı bilgisini girdiğim entry, sözlük tarafından kaynak göstermediğim için silinen futbolcu.
burası sanıyorum kamuoyu aydınlatma platformu değil. ben de gazeteci değilim ama bir çevrem var. kulübün içinden bir bilgi aldım, ve bilgi malesef doğru. ne yapmam gerekiyor entry sonuna ‘kaynak: içerden’ mi yazayım. ha olur da yanlış çıkarsa bir daha tahminde bulunmam sözlükte.
peki o zaman şöyle yapalım, kendisinin transferinin olumsuz sonuçlandığını düşünüyorum. bu düşüncemin doğru çıkacağına da yüzde yüz inanıyorum. hatta bu düşünceme dair haberlerin bu akşam türkiye basınına düşeceğini tahmin ediyorum. entry benim sildiğimi düşünüp mesaj atan arkadaşlar da bilgilensin istedim, sözlük sildi.
malesef ‘tahminimce’ takımımıza transferi olumsuz sonuçlanan futbolcu.
15 Ağustos 2019 14:36 · avukatbey
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ya bir kere başkan bu kadar rahat davranır mı adam her yerde gülerek cevaplıyor demek ki müspet bu kadar kasmamak lazım Monaco bonservis isteyeceğini Bülent Timurlenk söylemişti hatta Lequipe gazetesinin de yancı olduğunu söylemişti bir gece de tüm ormanı yangına verdik3 gün önce falcao falcao yangın her yer geliyo diye,2 gün sonra yok o takip etti,takipten cıkardı,hocası konustu maça cıkacakmıs vs nasıl bi psikopatsınız abi siz
Ne zaman yapmis bu yorumu?Evet olumlu haberler gelmeye başladı
baskanları petrovun paralı köpeği lequipe vs bülent timurlenk dedi ya.hepsi ısmarlama haber.falcao bizle çoktan anlaştı,isteidkleri kadar kalmasını istesinler.avrupada da yoklar sanırım.gelecektirİş monacodan çıktı. Falcao uzatmak istemez ise isterlerse dünyayı versinler kabul etmez. Ha yönetime kızıyordum ama gelmezse de laf etmem artık.