Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adnan polat mod on

en azından falcaoya ve manocoya verilecek yaklaşık 10m € paradan kar ettik.

adnan polat mod off

Mustafa Cengiz Yönetimi Transfer yapamıyor dersek haksızlık ederiz Ama Forvet alamıyoruz bu bir gerçek.

falcao transferinde ihale minübüsçüye kalır. ne hangi akla hizmet o fotoğrafı sızdırırsın.o fotoğraftan sonra paçayı adamlara kaptırdık adamlar 3-5 bir şey almadan bırakmazlar adamı.

transfer işleriyle şükrü bey ilgilensin bu minübüsçü dayı mümkünse oyuncuların tesisat ve fatura ödeme işleriyle falan ilgilensin.

Allah biliyor ya nzonzi mi falcao mu deseler
100 kere nzonzi derdim
Icra diince aklima istemsizce icardi geldi
qwe.webp

falcao transferinde ihale minübüsçüye kalır. ne hangi akla hizmet o fotoğrafı sızdırırsın.o fotoğraftan sonra paçayı adamlara kaptırdık adamlar 3-5 bir şey almadan bırakmazlar adamı.

transfer işleriyle şükrü bey ilgilensin bu minübüsçü dayı mümkünse oyuncuların tesisat ve fatura ödeme işleriyle falan ilgilensin.
Kesinlikle boyle.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Transfer söylentileri ayyuka çıkmışken yazmasıyla Türk arkadaşları nedeniyle yazması bambaşka olaylar yalnız.

tamamda transfer söylentisi bu kadar beklentiye sokmuşken sırıtarak resim çekilip halen bir haberdar olunmaması,başka oyuncuda 1 günde yanıt-sonuç gelirken bunda sanki hiç böyle birşey yokmuş gitmişken gördük resim çekildik modunda takılmasıda başka bir olay.bunu şükrü yapsaydı aynısını ona derdim.kişisel olarak yöneticiyi sevip sevmemek durumundan bağımsız olarak söylüyorum.

ha gidersin falcao olmuyorsa falcaodan daha iyisini getirirsin o zaman tamam zaten.sonuçta bakayoko olmuyorsa nzonzi geldi daha iyisi olduğu için birşey demedi kimsede.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt