Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
67941875_380430102621886_5934645226743267328_n.webp

Falcao konusundaki olumsuz haberler nasıl da mutlu etmiş ezikleri. Kendi takımlarını bırakmış bizi takip ediyorlar. Monacodumun ezikleri falcao gelse de gelmese de yine hepinizi üst üste koyup şampiyon olacağız. Siz o muhteşem! kadronuzla ilgilenin laleler 😜😂
29D783A4-E645-4DEB-89B9-7792B29FEF27.webp

Bu arada Valencia Timo Werneri alacak. Falcaoyu alma ihtimalleri zaten yoktu tamamen koptu

Oraya gitmez. O Bayern den teklif bekliyor. Bu dönem teklif gelmezse, yazin bedavaya iyi bir imza parasiyla oraya gider. Goretzkada yaptiklarini gene yapacak hayvanlar. 10 milyon falan imza parasi götürür herhalde.

Yalnız bende Falcao için zor diyordum ama bu adam öyle veya böyle gelecek. Monaco ibneliğine devamlı Falcao paylaşımı yapıp duruyor. 3-5 Bi şeyler koparmaya çalışıyorlar.

Ya hu bu nasil bir ask nasil bir sevgi.
UEFA kupasi seruveni klibini 10ncu sefer falan izledim bugun. Hala ilk sefer izlemis gibi heyecanlanip en sonunda gozumden yas geldi. Ilk sefer izliyormus gibi Hakanin finalde direge vurdugu topa sinirlendim, Taffarelin kurtardigi topa sevindim.. Bu nasil bir sevgidir..

Rabbim bu sevgiyi bize yasattigi icin ne mutlu.. Iyiki GALATASARAYLIYIZ

Büyük maçlarda ve şlde iş yapacak forvet gelse yeterli

Iç saha maçlarda her türlü gol atıyoruz zaten

Fenerli yiğithan hollandaya transfer oluyordu hazırlık maçında çapraz kopardı ve simdi malatya da sürünüyor.Hayatımda duyduğum en aptalca olay böyle risklere girmektir.

maça çıksın çıkmasına da öncesinde anlaşmayı bitirelim tutar hat-trick falan yapar bu yavşak monaco satmaktan vazgeçtik der gerek yok anlaşma bitsin sonra çıksın maça

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt