Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Nevzat Dindar belki kötü bir transfer duyumcusu olabilir ama o yanindaki gözlüklü dirzodan daha onurlu biri,sifatsizin seviyesine düşmedi helal olsun

Bu nasıl kuş la miss turkey güzeli gibi
Sekreter kuşu

insan etkilenmekten kendini alamıyor dimi renktaş

adxqXxep_700w_0.jpg

Donk tribüne çıkacak ve bizim yerli ortasaha adayımız selçuk olacak.Oraya kesin transfer gerekiyor

Benim anlamadığım Ahmet Bulut vs diyolar ki: Falcao cumartesi Monaco ile Metz maçına çıkacak.
Diyelim (inşallah olmaz) Falcao sakatlandı.
Sonra ne olacak?
onu da geçtim, şimdi birde Monaco bir santrafor daha alacak da
ozaman yüzde yüz netlesecekmiş.. bu işin arkasında başka birşey var bence inşallah güzel sonuçlanır.
Falcao da aptal değil oda riskli pozisyonlara girmez o kadar tecrubesiz topçu mu sence? Sakalık olmaz korkamyın.

İyice saçmalıyosunuz falcao şov yapsa ne olur kötü oynasa ne olur Falcao bu hiç bilinmeyen bir adam mı ilk defa mı oynuyor. Bi maça göre mi değerlendirme yapacaklar. Falcao jardim gavatını tokatlarsa o zaman başka ona bir şey diyemem.

Hayırlı olsun demesini çok istiyorum Bulut'un açıklamaları sonrası ama Monaco kulübüne hiç güvenmiyorum.

Baktılar ikinci Santrforu bulamadılar veremiyoruz pardon beyler diye bilirler her an.

Yarın maç çok zor geçecek inşallah marcao rüyadan uyanmıştır.Hava çok sıcak nem çok rakip dişli tribün baskılı olacak.Golü atıp yatmak lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt