Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tuzağa düşmeyin arkadaşlar
Bende sosyal medyada görmüştüm hocam. Sonu 1905 ile bitiyordu sanırım.Serefin twitter hangisi? 34 bilmem ne olanmi?
Adam instagramdan selektör yaptı daha ne yapsınO degil de, Ümit Davala'nin da yangin tayfadan olmasi müthis bir sey degil mi![]()
Gomis'i satıp nasıl forvetsiz kaldığımıza üzülelim monaco'nun sergilediği tavra mı öfkelenelim bir forvet daha almadan satmıyor adamlar bir hafta nasıl geçecek iyice sinirlerimiz bozuldu.
Donk tribüne çıkacak ve bizim yerli ortasaha adayımız selçuk olacak.Oraya kesin transfer gerekiyor
Kesin bir sey demedi ama sanki o zamana kadar bitirmeye calisiyorlar gibi bir sey dedi.Bulut şey dedi yalnız röportaj sonuna doğru: Hafta başı imzalayacak(monaconun 2. Forveti için)
Bence sen de bos konusuyorsun hadi Ben yedder sakatlandi o macta, diger forvet transferi yatti vs. Cok fazla belirsizlik var, gelmedigi sürece yatma ihtimali var bu transferin.İyice saçmalıyosunuz falcao şov yapsa ne olur kötü oynasa ne olur Falcao bu hiç bilinmeyen bir adam mı ilk defa mı oynuyor. Bi maça göre mi değerlendirme yapacaklar. Falcao jardim gavatını tokatlarsa o zaman başka ona bir şey diyemem.
Icardi'nin karısı Wanda'nın kolunda aslan dövmesi olduğunu biliyor muydunuz ?
![]()
Dağ bayır inceledim aslan flan göremedim aydın bizi mi yiyorsun.Icardi'nin karısı Wanda'nın kolunda aslan dövmesi olduğunu biliyor muydunuz ?
![]()