Yangın tayfa nereye gitti diye düşünüyordum.Fazla uzağa gitmiş olamazlar şöyle bi bakayım dedim.Hepsi Jardim'in instagram hesabına dolmuş.Son paylaşımına atılan yorumlar komedi ahahahhaha![]()
artık kolombiya mafyasını devreye sokma zamanı geldi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yangın tayfa nereye gitti diye düşünüyordum.Fazla uzağa gitmiş olamazlar şöyle bi bakayım dedim.Hepsi Jardim'in instagram hesabına dolmuş.Son paylaşımına atılan yorumlar komedi ahahahhaha![]()
yuh yav kaçıncı olacak bufb bir kaleci daha aliyormus![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Neee. Herifler 75.kaleci transferini mi yapacaklarKuşlar Joe Hart'la ilgileniyorlarmış.Kulüp binalarındaki akan su kontrol edilmeli bunların.Kafaları harbi çok güzel.Transfer stratejileri nasıl en kısa yoldan küme düşeriz şeklinde galiba.Küme düşünce vizyonları tamamlanacak

9 gün önce üye olup ilk postu böyle bir kaos ortamında böyle bir video ile atmanız sizce de çok manidar değil mi? @Can Muric reis göreve.
Marc OvermarsEn sağdaki blind heralde
En sağdaki blind heralde
9 gün önce üye olup ilk postu böyle bir kaos ortamında böyle bir video ile atmanız sizce de çok manidar değil mi? @Can Muric reis göreve.
işi showa döktüler iyiceNe Falcao'ymuş arkadaş, sanki Messi. Eyvallah world class golcü de, bu adam 33 yaşında anasını satayım. Bu kadar uğraşmaya 33 yaşında Messi gelir. Ahmet Bulut safi zarar bir adam.
vakit kalmadı renktaş..Falcao ile vakit kaybına gerek yok başka topçularla görüşelim başkası gelmeden olursa olur olmazsa başka topçu alırız
En sağdakini Marc Owermars'a benzettim amaEn sağdaki blind heralde