Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Koca Galatasaray camiasını daş.sak geçeçek konuma düşürdüler ve siz bundan rahatsız olmuyor olabilirsiniz ama ben son derece rahatsızım.

Bu kadar Galatasaray kültürü, profesyonellik, duruş vs dedikten sonra daş maş çok olmamış. Koskoca Galatasaray kulübünün kültürünü bilen ve ona göre davranmayı da herkese öneren biri olarak bu ağızla bizi elaleme rezil etmenizi yadırgadım. İstifa etmek de bir erdemdir. Önce edin sonra başkalarını davet edin bence.

Diagne satış kapı gelse, bu hafta son maçına çıkacak olsa Falcao etkisi yapar bende.

Acaba maça konsantre olmamız için mi transfer muhabbetine bu hafta birşey olmaz dedirttiler Ahmet Bulut'a ? Hadi bakalım yine kafamızda deli sorularla günü geçiriyoruz...

İcardi üzerinden bir konuya değinmek istiyorum.Latin Amerikalı kadınlar kadar sabahtan akşama kiminle sevişsem,seks yapsam diye düşünen başka bir topluluk yoktur.
Erasmus yaparken yurtta kalıyorduk. Vardı bi tane Latin delisi. Aç kapıyı bu şehrin en büyük fahişesi benim diye bağırıyordu manyak.

Nzonzi Instagram'da 1 günde 64 bin takipçi.. Bu adamı ateşlersek sahada Emre Belezoğlu'nu 6222'sinde gezdirerek gol atar.

Şu Fenerbahçe’li Levent Ümit ismi galiba ısrarla Mehmet Özcan’ın Galatasaray’da olduğunu yazmış. Sonuna da hodri meydan demiş.

Cenk tosun gelirse hic sasirmayin

Everton kadroda düsünmüyo
Ingiliz takimlarin alma sansi kalmadi
Tinercilerde alacak para yok
Cenk büyük ihtimal tr ye geri dönmek ister ingilterede mutsuzdur sampiyonlar liginde oynamak ister
Babel ile uyumlugu
Türk olmasi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt