- 9 Temmuz 2011
- 34.692
- 30.952
- 2.533
Ribery Ribery
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nihat özdemir aptalca bir iş yaptı diye dünyanın farklı farklı yerlerinden gelene adamlara koskoca kulüp milli marşımızı ezberleyin okuyun mu diyecek? azıcık mantıklı konuşun ya.
Zeki reyiz dün gece

Her maç yapılacak değil ya tepki için yaparsın dünyada gündem olur bu olay olursa
Tabi sen işin o yönlerini düşünemezsin
Zeki reyiz dün gece
——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!
Ribery'e teklif yapalım. 1 hafta oyalayalım. Sonra İstanbul'a çağıralım. 2-3 gün de burada oyalayalım. Sonra sağlık kontrolünden geçirelim. Sonra da "vazgeçtik" deyip gönderelim.
Düşünemem bu kadar saçma fikirlerle uğraşmam ben.
Böyle şovlar yapılacak diye Nihat Özdemir'in seviyesine inmek , onunla uğraşmak manasız. Çıkarsın sahada her kuralla vurur geçersin çenesi kapanır , büyük olanlar heryerde böyle yapar.
Sahaya 11 kaleciyle çıkınca beraberlik be kümede kalma garantisi veriliyormuş ayrıca kaleci yerli statüde sayılıyormuş ve kadrodaki kaleci başına fenerasyon prim ve kupa veriyormuşFenerbahçe ilk 11'i kalecilerden kuracak sanırım.
Ben ortamda dönen muhabbetten bahsediyorum. Bu kadar iş bilmezce hareket edenler değilde bunu ortaya koyanlar mı hatalı olacak. Hadi oradan.