Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yabancı sınırı gelmesin fenere 4. yıldızı taksınlar kabulüm, en azından lig izleriz diğer seneler
Boşversenize. Lig tekrar TRT'ye dönsün izletecek adam olmadığı için. :D

Ya bu kafasızlar yabancı sınırı gelince fb kaliteli yerliyi hangi parayla alacak diye düşünmüyor galiba. 3-5 tane iyi yerliyi de ts ve biz paylaşırız işte, olmadı alttan çıkarırız kendi yıldızımızı, yine avuçlarını yalarlar.

Muhabir: "Falcao geliyor mu?"

Mustafa Cengiz: "Çalışmalar devam ediyor. Her şeyin hayırlısı.

Muhabir: "Olacak mı?"

Mustafa Cengiz: "Her şeyin hayırlısı, olursa hayırlı olur."

Muhabir: "Önümüzdeki hafta biter mi?"

Mustafa Cengiz: "Bilemem, çalışıyoruz"(TRT Spor)

Soru: "Falcao önümüzdeki hafta geliyor mu?"

Mustafa Cengiz: "Çalışmalar devam ediyor. Her şeyin hayırlısı. Mevlam neylerse güzel eyler. Her şeyin hayırlısı. Önümüzdeki hafta biter mi, bilemem, çalışıyoruz." [TRT Spor] https://t.co/fC0EKkH86v

XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
gelse de söylemez bence eski amatörlük günleri geçti gibi görünüor emre morda aynı hatayı yaptı bunda yapmaz

Eksidelerdi yani yarısına yakını zaten gitti diye biliyorum

10 milyon civarı paraları var halen. Transfer yapsalar yaparlar. Ama bir Galatasaraylı falan Ali Koç'a komplo mu kuruyor transferde ne yapıyor anlamadım. Mal mal hareketler, boş futbolculara milyonlar dökmeler falan. Garip yani. Ben Koç'un Galatasaraylı olduğundan şüpheleniyorum artık. Elinde 8-10 milyon euro varken bir in libero, bir sol bek alamıyorsan da ne diyeyim yani sana. Tam Fenerbahçe gibi rezil bir kulübün hakettiği bir yönetim neresinden baksan. Çok şanslıyız sarı-kırmızılı renklere gönül verdiğimiz için bence. Değerini bilelim.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mert icin 3 milyon bonservis + sonraki satistan 10% ödemis Roma

Mert çetinde de ne fizik varmış arkadaş herif terminatör gibi. Natural fitness:20

10 milyon civarı paraları var halen. Transfer yapsalar yaparlar. Ama bir Galatasaraylı falan Ali Koç'a komplo mu kuruyor transferde ne yapıyor anlamadım. Mal mal hareketler, boş futbolculara milyonlar dökmeler falan. Garip yani. Ben Koç'un Galatasaraylı olduğundan şüpheleniyorum artık. Elinde 8-10 milyon euro varken bir in libero, bir sol bek alamıyorsan da ne diyeyim yani sana. Tam Fenerbahçe gibi rezil bir kulübün hakettiği bir yönetim neresinden baksan. Çok şanslıyız sarı-kırmızılı renklere gönül verdiğimiz için bence. Değerini bilelim.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kimse gitmek istemiyor fbye,zaten ligimiz çekici değil birde bunun üzerine fenerin son yıllarda ki durumu eklenince,kaliteli oyuncular adamlarda oynamak istemiyor hepsi bu kadar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt