Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi takımı bir gözden geçirelim hangi mevkiler değiştirilmeli ha şimdi ha devre arası
Muslera=Stoperlerin maç içinde kesinlikle pozisyon bittiği zaman musleraya yakınlaşması lazım çünkü uzun pas atacak tekniği yok ve bunu bildiği için topu şişirmek zorunda kalıyor böylece bu şişirilen toplar pozisyon olarak kalemize geri dönüyor

Mariano=ilk hazırlık maçlarındaki iyiydi ancak sonraki hazırlık maçlarındaki döküldü ben bunu bartalinin hayvani kondisyon yüklemesine bağlıyorum form tutunca eski haline dönmese bile o mevkide oyun kurma pas istasyonu anlamında bize katkı sağlayacaktır

Marcao=Kampa göbeği salmış bir şekilde girdi maalesef her ne kadar kendisini biraz daha toplamış olsada hala fazlalıkları var birde maç içinde çok uyuyor ve alanını boşaltıyor nzonzinin gelişiyle toparlanacağım düşünüyorum potansiyelini biliyoruz sonuçta

Luyindama=Fizik olarak hazır olsada konsantrasyon sorunu hala var ve marcao gibi alanını boşaltıyor düzeleceğini düşünüyorum

Nagatomo=Pas oyunu oynayacaksak sol beke pas tempomuzu yavaşlatmayacak sol tarafta aynı mariano gibi üçgen kuracak biri lazım özellikle sol ayaklı

Nzonzi=Beklentim büyük bu adamdan açıkçası komple orta sahanın tanımı tabi biraz daha skora katkı yapması lazım

Seri=gerek yanlış mevki gerek fizik kalitesinin düşük olmasıyla hazırlık maçlarındaki beklentiyi karşılamadı ancak form tuttukça ve doğru mevkide oynayınca bu adam taraftarı mest edecek özellikle o tek toplarıyla

Belhanda=Takımın kilit adamı gerektiği zaman bir lise bir general gerektiği zaman bir hamal bir asker

Babel=Kalitesini tartışmaya gerek yok sanırım bu sene bizi çok ipten alacak

Feghouli=Kupa maçlarından sonra yorulmuş ancak onunda kalitesini biliyoruz 2 3 haftaya form tutacaktır en azından bu sefer arkasında jimmy emre mor gibi adamlar varda içimiz rahat

Diagne=Falcao gelir de şu köylüyü kovarız umarım takımdan

Valla yedeklere girmedim ama Falcao geldi varsayıyorum bu takıma en azından bir sol bek şart

şu anki tabloyla bu sene yarış filan olmaması lazım ligde

bu takımın şampiyon olamaması ortalığı yıkar

yönetim filan da kalmaz

Oppo'ya gelince: Oppo'nun gecen seneki cirosusunu (satislardan elde ettigi para) nerden buldun cok merak ediyorum cünkü nette hicbir yerde yok (hani senin o veremedigin kaynak, nerenden salliyorsan artik). Huawei, Çin'in en büyük markasi bu alanda
1. 2018'de 107 milyar dolar ciro yapmis (kaynak: https://www-file.huawei.com/-/media/corporate/pdf/annual-report/annual_report2017_en.pdf)
2. Huawei'in piyasa payi (cep telefonlarinda) 13.3%. Oppo'nun payi ise 7.6% (kaynak: Huawei bags Apple’s 2nd place spot in global smartphone sales: Gartner – TechCrunch)

Yani Oppo'nun 137 milyar dolar satis yaptigina dair kaynak gösteremedigin sürece iskembeden salliyorsun ve bilgi sahibi olmadan fikir sahibisin demektir.

Diger ifadelerine gelince: Bana kahvehandeki dayilardan farksizsin diyip akabinde tehdit savunmak da zaten tam sana yakisan bir tavir. Bu yüzden yadirgamiyorum. Yani ates olsan nereyi yakarsin?:)

Disarda belki de saygidan önlerinde egilip ceketini ilikleyecek insanlara burada admin olmanin verdigi avantajla ve egonu tatmin etmek icin alay eder sekilde konusup küfür ve tehditler savuruyorsun. Yorumlarinda o kadar cok patladin ki, saymaya kalksam Istanbul'dan Bagdata yol olur:)
(Seri gelmez imkânsiz, Falcao gelmez imkânsiz, Okan süper yorumcu yok vs.).

Kuzeninle - yeniden yogun girmeye basladigimda beni kus olarak suclayan - forumu ele gecirmis, millete ahkâm kesiyorsunuz. Galatasaray askindan dolayi nelere katlaniyoruz.

Diger Admin ve modlar hakkinda olumsuz hicbir sey söyleyemem, aksine cok olumlu tecrübeler edindim ama senin hal ve tavirlarinin bu foruma yakismadigi âsikar.

Ektedi yazisma da Agustos 2018'de bir üye ile yine aklinca alay eder tarzda yazdigin yazismanin ürünü. Eminim bir cok üye de benim gibi düsünüyordur (yeniden düzenli online olunca isim degisikligi talep etmistim o yüzden isimler farkli).

Bu yazdigimi da iyilik olarak gör. En azindan biri gercekleri yüzüne vurma cesaretini gösteriyor:)

Ekli dosyayı görüntüle 56303

1. Bir boktan çakmayan bilgisiz ve anlık her gördüğüne yorum yapan boş bir adamsın. Sana nerede cevap verdiysem orada cevap ver burada güya nöbette mesaj atıp rezil edeceğini falan mı sanıyorsun, sen giderken ben geliyordum, araştırmadan tek kelime yazmam, ben sen değilim. En son Fernando milli takımda oynuyor falan diyordun bunun gibi yüzlerce kolpan var.
2. Oppo 137 milyar dolar satış yapıyor diye bir ifadem olmadı, göstermezsen şerefsizsin. "The result: Oppo looks like an $85 billion business, Vivo around $66 billion and Xiaomi $10 billion." 85 milyar dolarlık para akışları var dedim. 150 milyon dolar da kar ediyorlar dedim.
3. Sen benim hem sanalda hem reelde sıçtığım bok olamazsın, senin mi önünde saygıyla eğileceğim ki kimsenin önünde eğilmem rahat ol sen. Düzgün davranan adama düzgün davranırım senin gibi bilgisiz ve bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlara ise aynı şekilde veririm tepkiyi.
4. Okan süper yorumcu lafımı da göstermezsen şerefsizsin, sanırım 2 yıl önce, Galataasaray ile ilgili doğru konuşuyor demiştim ki söyledikleri de doğruydu ne demişti Maicon-Serdar ikilisi uyumlu değil demişti, Mariano'yu bozuyorlar demişti vs vs. öncesini bilmediğimden hakim değilim de yazmıştım ama işte senin gibiler bok atmak için sallamayı çok severler. Seri, Falcao ile ilgili gelmez demek kolpalamak olmaz görüş olur çünkü biri hayvani maaş alıyor diğeri hayvani bonservise gitti ama buna da kafanın basmaması çok normal.

Senin eski üyeliğini de biliyorum değişen bir şey yok o zaman da kolpacıydın şimdi de öylesin. Neyse bir daha bana iftira atma yoksa bu forumun indexine giremezsin, bu da sana son uyarım.

Bu arada ne kadar zor görüşmede biz devre arasının son günü nasıl luyindamayo aldıysak bir bek oyuncusu almak için geç değil tabi bunun için linnesin gitmesi lazım bu sene ucl de iyi kötü oynadı en azından yoksa onuda satamazdık

Galatasaray'ın yeni transferi Steven Nzonzi'yi, futbolcuyu son yıllarda yakından takip eden İtalyan gazeteci Dario Moio, Milliyet'e anlattı. "Paulo Fonseca, Nzonzi'yi biraz ağır buluyor. Savunmada ya da toplu oyunda hamlelerinin ağır olduğunu ve kendi sistemi açısından fonksiyonel olmayacağını düşündüğünden istemiyor" dedi. İl Romanista gazetesi adına Roma takımını takip eden Dario Moio şunları anlattı: "Steven Nzonzi çok kaliteli bir futbolcu. Kendisine uygun takım ve kendisine uygun ligde çok başarılı olacak bir isim. Türkiye'de çok başarılı olacaktır diye düşünüyorum. Fizik olarak çok güçlü ve agresif bir oyuncu. Hücuma sık katılmaz, daha çok rakip atakları karşılamaya ve geriden oyunu kurmaya odaklanır. İyi pas becerisiyle bunu gayet iyi yapar.

ok.gif
from_gemlik - 15.08.2019 10:36

bos.gif

Türk yöneticiler çatır çatır iş çıkartıyor GS´de. Biz Comolli´nin telefonlarına bakıyoruz!!
Hakan Bilal Kutlualp´in transferlerini özlüyor insan..

bu fb niye transfer yapamıyor..elifi sattılar bir sürü paraları var..

Galatasaray'ın yeni transferi Steven Nzonzi'yi, futbolcuyu son yıllarda yakından takip eden İtalyan gazeteci Dario Moio, Milliyet'e anlattı. "Paulo Fonseca, Nzonzi'yi biraz ağır buluyor. Savunmada ya da toplu oyunda hamlelerinin ağır olduğunu ve kendi sistemi açısından fonksiyonel olmayacağını düşündüğünden istemiyor" dedi. İl Romanista gazetesi adına Roma takımını takip eden Dario Moio şunları anlattı: "Steven Nzonzi çok kaliteli bir futbolcu. Kendisine uygun takım ve kendisine uygun ligde çok başarılı olacak bir isim. Türkiye'de çok başarılı olacaktır diye düşünüyorum. Fizik olarak çok güçlü ve agresif bir oyuncu. Hücuma sık katılmaz, daha çok rakip atakları karşılamaya ve geriden oyunu kurmaya odaklanır. İyi pas becerisiyle bunu gayet iyi yapar.
Buna değindim ben Fonseca orta sahasında pırpır adam istiyor nzonzi stilinde adam istemiyor açıkçası bende böyle bişi isterdim tabi takımında ayak uydurması göze hoş gelen bir futbol ortaya koyulurdu bu sene tabi geçen seneki gibi kabız olmayız ama öyle ahım şahımda bir futbol oynamayız bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt