Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Falcao kadroda

LAN
Keita
Ben yedder
(Jovetic)
Felan da var aslinda
Onyekuru da kadroda

Bu ne lan

20 milyon euro'yu kim veriyorsa kapısına kadar gidelim biz teslim edelim.
Yine bir zeki kolpası

beinsport 2 de romanın cl maçı tekrarı var nzonzi de oyunda

20 yi bırak 10 verseler anında satarız ne 20 sinden bahsediyor bu kolpacı.

evet bir dönemler doğru noktalara değiniyordu sonra sapıttı, sen her şeyi günlük değerlendirdiğin için kafanın basmaması normal, senin futbol bilgin olmadığı için sorguladığım bir şey yok kahvedeki dayılardan farksızsın ve tek bildiğin aklına gelen her boş şeyi yazmak.

Evet o seviyede bir ciro elde etmişler dönemini bilmiyorum, geçen yılki karları da 150 milyon dolar ayrıca mesajını görmedim ha onu da geçtim görsem de cevap vermek zorunda değilim sen kimsin de beni sorguluyorsun? Tavırlarına dikkat et sonun kötü olmasın.

Oppo'ya gelince: Oppo'nun gecen seneki cirosusunu (satislardan elde ettigi para) nerden buldun cok merak ediyorum cünkü nette hicbir yerde yok (hani senin o veremedigin kaynak, nerenden salliyorsan artik). Huawei, Çin'in en büyük markasi bu alanda
1. 2018'de 107 milyar dolar ciro yapmis (kaynak: https://www-file.huawei.com/-/media/corporate/pdf/annual-report/annual_report2017_en.pdf)
2. Huawei'in piyasa payi (cep telefonlarinda) 13.3%. Oppo'nun payi ise 7.6% (kaynak: Huawei bags Apple’s 2nd place spot in global smartphone sales: Gartner – TechCrunch)

Yani Oppo'nun 137 milyar dolar satis yaptigina dair kaynak gösteremedigin sürece iskembeden salliyorsun ve bilgi sahibi olmadan fikir sahibisin demektir.

Diger ifadelerine gelince: Bana kahvehandeki dayilardan farksizsin diyip akabinde tehdit savunmak da zaten tam sana yakisan bir tavir. Bu yüzden yadirgamiyorum. Yani ates olsan nereyi yakarsin?:)

Disarda belki de saygidan önlerinde egilip ceketini ilikleyecek insanlara burada admin olmanin verdigi avantajla ve egonu tatmin etmek icin alay eder sekilde konusup küfür ve tehditler savuruyorsun. Yorumlarinda o kadar cok patladin ki, saymaya kalksam Istanbul'dan Bagdata yol olur:)
(Seri gelmez imkânsiz, Falcao gelmez imkânsiz, Okan süper yorumcu yok vs.).

Kuzeninle - yeniden yogun girmeye basladigimda beni kus olarak suclayan - forumu ele gecirmis, millete ahkâm kesiyorsunuz. Galatasaray askindan dolayi nelere katlaniyoruz.

Diger Admin ve modlar hakkinda olumsuz hicbir sey söyleyemem, aksine cok olumlu tecrübeler edindim ama senin hal ve tavirlarinin bu foruma yakismadigi âsikar.

Ektedi yazisma da Agustos 2018'de bir üye ile yine aklinca alay eder tarzda yazdigin yazismanin ürünü. Eminim bir cok üye de benim gibi düsünüyordur (yeniden düzenli online olunca isim degisikligi talep etmistim o yüzden isimler farkli).

Bu yazdigimi da iyilik olarak gör. En azindan biri gercekleri yüzüne vurma cesaretini gösteriyor:)

Ekli dosyayı görüntüle 56303

Yok haftaya gelecek, yok denizli maçında sahada yok burada sahada yok hafta sonu gelecek, yeter be falcao bir zahmet götünü kaldırıp bu duruma el atsın, eşek değiliz yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt