Hasan Taysi
Kırmızı Üye
- 16 Temmuz 2010
- 2.487
- 4.060
- 1.563
Zeki Uzundurukan: "Belhanda için Galatasaray'a 20 Milyon Euro'luk teklif geldi."
Forumun Belhanda sever nadir üyelerinden biri olarak aynen katılıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zeki Uzundurukan: "Belhanda için Galatasaray'a 20 Milyon Euro'luk teklif geldi."
hiç uçmamışsın Maşallah biz bu kadar değişikliği 2 transfer döneminde ancak yaparız..
Layvin kurzawa için ne kadar isterler acaba satış listesindeymiş gerekirse linneside satarım onun için mariano naga para etmez zatenGerekirse hata yapsın atak yiyelim ama öne çıktığında rakibi darmaduman etsin böyle bekler istiyorum tempoyu bekler yapar
Sana yakışmadı çok geç kalıyorsun ve aspor izlediğin çok belli.Monaco, Falcao'nun Metz ile oynayacagi macin kadrosuna alinmis...
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Maalesef bunları kimse almaz devre arasında da satamayız monchi gibi herkes mal değil 33 yaşında 1 sene sonra sözleşmesi biten adamlara kimse bonservis vermez kolay kolayAh bi satabilmeyi öğrensek
evet bir dönemler doğru noktalara değiniyordu sonra sapıttı, sen her şeyi günlük değerlendirdiğin için kafanın basmaması normal, senin futbol bilgin olmadığı için sorguladığım bir şey yok kahvedeki dayılardan farksızsın ve tek bildiğin aklına gelen her boş şeyi yazmak.
Evet o seviyede bir ciro elde etmişler dönemini bilmiyorum, geçen yılki karları da 150 milyon dolar ayrıca mesajını görmedim ha onu da geçtim görsem de cevap vermek zorunda değilim sen kimsin de beni sorguluyorsun? Tavırlarına dikkat et sonun kötü olmasın.
Zaten kadroda olacaktı.monaco istemiş bu macta kadroda olsun diyeMonaco, Falcao'nun Metz ile oynayacagi macin kadrosuna alinmis...
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O zaman fikrimi Falcao kalsın direkt prensesi kaçıralım diye değiştiriyorum. Zaten Cagne bize yeter.