Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lille son maçında ilk 11 çıkan oyuncualrın 8'i 22 yaş ve altında

bir tane de 24 yaşında kaleci var

bizim ise ideal 11imizde 2 oyuncu hariç 30 ve üstü olacak

bir de belhanda 29

uzun vadede kaybedeceğimiz çok açık
Bahsettiğin takım bir proje takımı. Gençlere yatırım yapıp yüksek kazanç beklentisi ile yola çıkan ve bu yolda devam eden takım. Bielsa ile başladılar şu an iyi gidiyorlar. Ligde şampiyonluk ümidi yok belki Cl yaparız o da şart değil diyebilen bir takım. Çünkü ekonomileri iyi.

Gelelim bize. Şampiyonluktan başka çaremiz yok. 2. bile olsak ön elemeyi geçmemiz kesin değil ve CL gelirleri bizim için en önemli kapı. Ve bu ligde bu Cl'de bize tecrübeli oyuncular lazım. belki bi Ozan daha çıkar. Ama bahsettiğin gibi ilk 11'in 8-9 ismini 22 yaş altından kuramayız.

Tahriklere kapılmam..:) Tum hayatim boyunca bu yazdiklarimi savundum. Is hayatimda da yapilmasi gereken is varsa sabaha kadar da calisirim.Amirim bana sormaz kaca kadar calistin diye.. is bitti mi diye sorar.. Burdaki herkese de nacizane tavsiyemdir. Bitirdiginiz isle anilsin adiniz.Yalakalikla ya da isten kacta ciktiginizla degil.. Devir degisiyor bir anda cag disi ve issiz kalirsiniz
Haklısınız bu ve hırsızlık konusu çok manipüle ediliyor.Calmiyorlar denmemesi lazim mesela zaten doğrusu bu olmasi gerekirken övünç sebebi olmamali

XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

kadro iyi transfere gerek yok,bu kadroyu oynatabilecek hoca lazım
ligdeki hangi takımın 13 m euro santrafora verdirme lüksü var?
yönetim görevini yaptı.
13m euro verip diagneyi aldırdı,bir de beğenmiyor beyefendi !!!

Falcao da gelsin yedekte topal otursun ses etmem..En azindan top ayagina gelince heyecan yapmaz..Tabi ki az bir ucretle

Semih Özsoy niye hala yerinde? Harcanan 40 milyon 30 transfer 0 kupa, küme düşme korkusu, 0 mali ve sportif başarı. Türkiye’nin en kurumsal firmasının sahibinin oğlu patronu Semih beyin ve Comolli’nin.

Nerede o dediğiniz kurumsallık? Koç da mı sizlerden amatör kurumsallık konusunda? Yoksa Albayrak’ın şivesi ve iyi niyetli olmasından kaynaklı hataları mı onu amatör yapıyor?

Hep de Albayrak amatör. He for She dese de cebinizdeki paranıza çökse kral olurdu herhalde.

Koc zaten basarisizligini Fatih Terim e sallayarak kapatmaya calisan bir zavalli. Dedigin gibi dunya para 0 kupa apacik basarisizlik. Koc un mudurlerinden biri eline yuzune bulastirsigi isi ortbas etmek icin diger departman mudurlerine sallasa bi dakka tutmaz orda.
Fener taraftari bu hamasi soylemlere kanacak kadar malsa bans ne..
Yahu siveyle ne ilgisi var. Albayrakin kavya yatip kalktigi. Beyin kanamasi gecirmeye ramak kalmasi , tansiyonu vs. Beni ilgilendirmiyo yaw.. sizi de ilgilendirmesin.. Yaptigi ise bakalim.. basarili mi degil mi.. objektif tartisalim

Ffp varken yapılan orta sahaya bak
Nz-Seri
:asd:
Forvet
Babel-Falcao
:asd:
Çok enteresan bi transfer dönemi geçiriyoruz.
Sanki biraz bu kısıtlama işimize yaradı :asd:
Kuşlar gider kısıtlamalarını kaldırın lütfen diye şikayet ederler :asd:

Bahsettiğin takım bir proje takımı. Gençlere yatırım yapıp yüksek kazanç beklentisi ile yola çıkan ve bu yolda devam eden takım. Bielsa ile başladılar şu an iyi gidiyorlar. Ligde şampiyonluk ümidi yok belki Cl yaparız o da şart değil diyebilen bir takım. Çünkü ekonomileri iyi.

Gelelim bize. Şampiyonluktan başka çaremiz yok. 2. bile olsak ön elemeyi geçmemiz kesin değil ve CL gelirleri bizim için en önemli kapı. Ve bu ligde bu Cl'de bize tecrübeli oyuncular lazım. belki bi Ozan daha çıkar. Ama bahsettiğin gibi ilk 11'in 8-9 ismini 22 yaş altından kuramayız.

ben onlarla aynı şartlardayız demedim hoş şampiyonluğa oynayanlar da genelde genç adamlar alıyor

bizimt akımların komple bir hatası var sürdürülemez şeylerin peşinde bahaneler uydururarak devam ediyoruz

büyük ihtimalle 5 sene sonunda yeni yapılandırmalar, arsa satışları filan gerekecek

ama demek istediğim adamlar nasıl buluyor, yetiştiriyor ve oynatıyor

bu kadar zor olan ne bizim ülkedeki takımalr için bilemiyorum

En çok ta bu Topal mevzusuna uyuz oluyorum.
34 yaşındaki adamın Galatasaray’da işi ne?
Selçuk’tan kurtulmaya çalışırken bir de bu kazmayı mı besleyeceğiz?
Fener bizim,biz Fener’in çöplerini toplamaya bıkmadık gitti.

Semih Özsoy niye hala yerinde? Harcanan 40 milyon 30 transfer 0 kupa, küme düşme korkusu, 0 mali ve sportif başarı. Türkiye’nin en kurumsal firmasının sahibinin oğlu patronu Semih beyin ve Comolli’nin.

Nerede o dediğiniz kurumsallık? Koç da mı sizlerden amatör kurumsallık konusunda? Yoksa Albayrak’ın şivesi ve iyi niyetli olmasından kaynaklı hataları mı onu amatör yapıyor?

Hep de Albayrak amatör. He for She dese de cebinizdeki paranıza çökse kral olurdu herhalde.

Göreve geldiği her dönemde takım şampiyon oldu. Madem sonuç önemli al sana sonuç. Bazen zaman yetmiyorsa ve gece de çalışıyorsa bu Abdurrahim beyin suçu değil. Ama doğru bir aristokrat değil..
Rahmetli Cem Karaca’yı yadedelim: sen işçisin işçi kal...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt