Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada sonu 2525 ile biten albayrakin numarasini biliyorum beyler. Çalıştığım şirketin servisini altur çekiyor. Geçenlerde çalıştığım yere sözleşme detaylarını görüşmek icin geldi sanırım. Ama işimden olmamak icin hicbirsey açıklayamam burda. Fakat bazi şeyleri kendisine sordum. Ben rahatım

Burada başka yerlerde abdurrahim albayrak a söyleyim, bu adam turkiye tarihindeki en iyi futbol yöneticisi, ne zaman gelse camia futbolcu taraftar birleşir sikintilar azalır.

10 tane 33luk falcao 1 abdurrahim etmez
Bunu burada anlayacak kişi yok reyis. Bir elin parmaklarını geçmez.

Gs sözlükte Abdurrahim Abimize sallayanlar var, gece 3'lere kadar telefon görüşmesi yaptığını bilmiyorlar tabi.

Üyeliği olanları KralAbdürrahim'e destek olmaya çağırıyorum.
Abdurrahim Albayrak'tan ya da Seref Aydın'dan bagimsiz.. Simdi ben gece 3 e kadar degil sabaha kadar telefonda kalsam Galatasaray a baskan mi
oluyorum. Boyle bir basarı kistasi mi var?
Sadece futbolda, transferde degil. Tum profesyonel mecralarda sonuc onemlidir. Patronun amirin verdigi isi becereme.. istersen sirkette yat kalk bak bakalim kapinin onune konuyormusun konmuyormusun..
Millet olarak zaafimiz bu. bal yapmaz arilara duygusal yaklasip prim veriyoruz. Bu hem muesseselere zarar hem de calisana zarar. Adam verimli calismazsa basarisiz olacagini anlamiyor. Her gun ofisten en gec cikarsa patronun amirin gozune girecegini zannediyor. Bazi kucuk isletmelerde ya da kurumlassmamis muesseselerde ise de yariyor.
Oyle bati dunyasindan ornek vermek hic adetim degildir ama.. Sevilla ya da Roma taraftari Monchi'nin kacta yatip kalkitigini mi konusuyor. Yaptigi isi mi konusuyor.

Bu arada sonu 2525 ile biten albayrakin numarasini biliyorum beyler. Çalıştığım şirketin servisini altur çekiyor. Geçenlerde çalıştığım yere sözleşme detaylarını görüşmek icin geldi sanırım. Ama işimden olmamak icin hicbirsey açıklayamam burda. Fakat bazi şeyleri kendisine sordum. Ben rahatım
Bende az önce konustum kendisi ile falcao agustos ayinda istanbula gelecek dedi

bire bir kendisiyle mi knuştun?

Burada başka yerlerde abdurrahim albayrak sallayanlara söyleyim, bu adam turkiye tarihindeki en iyi futbol yöneticisi, ne zaman gelse camia futbolcu taraftar birleşir sikintilar azalır.

10 tane 33luk falcao 1 abdurrahim etmez

Iyi cikdin top oynasin o zaman ,ne diye kendinden kotusunu almaya calisiyor

İddaa ediyorum yabancı sınırı fln getirirlerse, getirdiklerine getirceklerine bin pişman olurlar, yurt içinde ve dışarsında aklı başında beyin sahibi olan tüm Türk pasaportlu futbolcuların ilk tercihi herzaman GALATASARAY olur. İstedikleri kadar diğer takım taraftarı olsunlar. Makas öyle bi açılırki ebelerinkni tersten görürler. Anadolu kulüplerinin bütün kalburüstü futbolcuları büyüklerde olur en iyileri zaten bizde olur.Anadolu takımlarıyla olan maçları büyükler güle oynaya kazanır.
Zaten aradaki makas açılıyor, sınır gelirse hepten tüy dikerler.
Avrupada başarı fln hayal olur orası kesin zaten. Kendi ligimizde eğlenir dururuz.

Abdurrahim Albayrak'tan ya da Seref Aydın'dan bagimsiz.. Simdi ben gece 3 e kadar degil sabaha kadar telefonda kalsam Galatasaray a baskan mi
oluyorum. Boyle bir basarı kistasi mi var?
Sadece futbolda, transferde degil. Tum profesyonel mecralarda sonuc onemlidir. Patronun amirin verdigi isi becereme.. istersen sirkette yat kalk bak bakalim kapinin onune konuyormusun konmuyormusun..
Millet olarak zaafimiz bu. bal yapmaz arilara duygusal yaklasip prim veriyoruz. Bu hem muesseselere zarar hem de calisana zarar. Adam verimli calismazsa basarisiz olacagini anlamiyor. Her gun ofisten en gec cikarsa patronun amirin gozune girecegini zannediyor. Bazi kucuk isletmelerde ya da kurumlassmamis muesseselerde ise de yariyor.
Oyle bati dunyasindan ornek vermek hic adetim degildir ama.. Sevilla ya da Roma taraftari Monchi'nin kacta yatip kalkitigini mi konusuyor. Yaptigi isi mi konusuyor.

Kuşçu ve troll açıklama bunlar :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt