Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Kimleri dövdün reyis meraklar içindeyim.kendim demistim aslinda yanlis anlasilmis
Bunu burada anlayacak kişi yok reyis. Bir elin parmaklarını geçmez.Burada başka yerlerde abdurrahim albayrak a söyleyim, bu adam turkiye tarihindeki en iyi futbol yöneticisi, ne zaman gelse camia futbolcu taraftar birleşir sikintilar azalır.
10 tane 33luk falcao 1 abdurrahim etmez
@Caner Nalbant duruyo haber yormayin artık
Onlara comolli layık 20 kusur transfer yapmış bizim ilk 11e kimse giremez oradanBunu burada anlayacak kişi yok reyis. Bir elin parmaklarını geçmez.
Abdurrahim Albayrak'tan ya da Seref Aydın'dan bagimsiz.. Simdi ben gece 3 e kadar degil sabaha kadar telefonda kalsam Galatasaray a baskan miGs sözlükte Abdurrahim Abimize sallayanlar var, gece 3'lere kadar telefon görüşmesi yaptığını bilmiyorlar tabi.
Üyeliği olanları KralAbdürrahim'e destek olmaya çağırıyorum.
Yabancı sınırı bu yıl hatta önümüzdeki yıl da gelmez. Zaten 3-4 oyuncu bu yılın sonunda ayrılacağı için o konuda çalışmalar ara transferde ve seneye yapılır benceYabanci siniri gundemdeyken Mehmet Ozcan zorlansin.
Bende az önce konustum kendisi ile falcao agustos ayinda istanbula gelecek dediBu arada sonu 2525 ile biten albayrakin numarasini biliyorum beyler. Çalıştığım şirketin servisini altur çekiyor. Geçenlerde çalıştığım yere sözleşme detaylarını görüşmek icin geldi sanırım. Ama işimden olmamak icin hicbirsey açıklayamam burda. Fakat bazi şeyleri kendisine sordum. Ben rahatım![]()
bire bir kendisiyle mi knuştun?Bu arada sonu 2525 ile biten albayrakin numarasini biliyorum beyler. Çalıştığım şirketin servisini altur çekiyor. Geçenlerde çalıştığım yere sözleşme detaylarını görüşmek icin geldi sanırım. Ama işimden olmamak icin hicbirsey açıklayamam burda. Fakat bazi şeyleri kendisine sordum. Ben rahatım![]()
Burada başka yerlerde abdurrahim albayrak sallayanlara söyleyim, bu adam turkiye tarihindeki en iyi futbol yöneticisi, ne zaman gelse camia futbolcu taraftar birleşir sikintilar azalır.
10 tane 33luk falcao 1 abdurrahim etmez
Yallah antuya...Bizi bu kadar beklettiği için Albayrak istifa etmeli. Bilemiyorum çok pis rezil olduk herkese. O foto şahsımın yaşam standardını ve Fenerbahçeli dedemin tansiyonunu derinden etkiledi.
Yönetim de 15 gün içinde istifa ederse Point Otel’de hepinize benden kürdan.
Abdurrahim Albayrak'tan ya da Seref Aydın'dan bagimsiz.. Simdi ben gece 3 e kadar degil sabaha kadar telefonda kalsam Galatasaray a baskan mi
oluyorum. Boyle bir basarı kistasi mi var?
Sadece futbolda, transferde degil. Tum profesyonel mecralarda sonuc onemlidir. Patronun amirin verdigi isi becereme.. istersen sirkette yat kalk bak bakalim kapinin onune konuyormusun konmuyormusun..
Millet olarak zaafimiz bu. bal yapmaz arilara duygusal yaklasip prim veriyoruz. Bu hem muesseselere zarar hem de calisana zarar. Adam verimli calismazsa basarisiz olacagini anlamiyor. Her gun ofisten en gec cikarsa patronun amirin gozune girecegini zannediyor. Bazi kucuk isletmelerde ya da kurumlassmamis muesseselerde ise de yariyor.
Oyle bati dunyasindan ornek vermek hic adetim degildir ama.. Sevilla ya da Roma taraftari Monchi'nin kacta yatip kalkitigini mi konusuyor. Yaptigi isi mi konusuyor.