- 1 Mayıs 2018
- 57.101
- 47.923
- 3.873
Burda kalıyorum rengimGurbetciyiz. Sende mi Hollandada kaliyorsun?
ayneb
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burda kalıyorum rengimGurbetciyiz. Sende mi Hollandada kaliyorsun?
DELİ İBOKendimi kendi çalıştığım bölüme kapatasim var rengim.. Bu takım sevdasi beni deli edecek
Ekli dosyayı görüntüle 56193
Yine naptım ulaUlan Berke

İddia ediyorum, izleyebileceğiniz en iyi Nzonzi videosu budur. Falcao'yu geldi diye sayarsam takımın 2 eksiği kaldı. Sprinter oyuncu, yedek stoper. Orta sahaya alternatif şart değil sanki.
Özgü ol rengim layk çalmaÇakal Vasfi transferleri hep kendi nöbetine denk getiriyor. Salı gününe 10.000 mesaj olmasa bile yeni sinerji oluşturalım falan der ve kendi nöbetini açar sonra Falcao KAP gelince klasik nöbetimde gelen ve gelmeyen transferlere bakıyorum yorumunu atar bir tane de görüyorsunuz anlatmaya gerek yok gif koyar. Sonra aouauvvvvvwww Vasssfffiiii boynuma dolaaaa.
Yemezler sevgili Vasfi moderatörüm, yemezler.
Of cok sıkıldım.ne haber çekmesi ya dünkü haberi yalanladılar işte yeni haberle.git bakFalcao'nun teklifi reddettiği haberi nereden çıktı gencolar aydınlatın pls. Harbi l'equipe haberi geri mi çekti nedir olay?
Niye kendin dövmedin hiçde dövdürttün?Dayak yedim de yedirdim de merak etme . Daha cok yedirdim . Bos yapma tekrarliyorum

kendim demistim aslinda yanlis anlasilmisNiye kendin dövmedin hiçde dövdürttün?

@Caner Nalbant duruyo haber yormayin artık