Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gs sözlükte Abdurrahim Abimize sallayanlar var, gece 3'lere kadar telefon görüşmesi yaptığını bilmiyorlar tabi.

Üyeliği olanları KralAbdürrahim'e destek olmaya çağırıyorum.

İddia ediyorum, izleyebileceğiniz en iyi Nzonzi videosu budur. Falcao'yu geldi diye sayarsam takımın 2 eksiği kaldı. Sprinter oyuncu, yedek stoper. Orta sahaya alternatif şart değil sanki.

Orta saha için yerli bir alternatif iyi olur bence. Ligde maç kadrosuna en fazla 12 yabancı alınabiliyor ki zaten ilk 11'imiz tamamen yabancı.
İsmi geçen Mehmet Özcan veya başka bir yerli alınır.

Çakal Vasfi transferleri hep kendi nöbetine denk getiriyor. Salı gününe 10.000 mesaj olmasa bile yeni sinerji oluşturalım falan der ve kendi nöbetini açar sonra Falcao KAP gelince klasik nöbetimde gelen ve gelmeyen transferlere bakıyorum yorumunu atar bir tane de görüyorsunuz anlatmaya gerek yok gif koyar. Sonra aouauvvvvvwww Vasssfffiiii boynuma dolaaaa.

Yemezler sevgili Vasfi moderatörüm, yemezler.
Özgü ol rengim layk çalma

Monaco'ya Diagne'yi verelim iste hem dil sorunu cekmez hem de avrupanin en cok gol atan ilk 5 topcusundan. Win-Win :ubulut:

Bu sene havaalaninda boyle net bir karsilama olmadi sanirim..Bu gece olabilir nzonzi icin heralde bir hazirlik vardir..Bu tip seylerin abartilmasini cok sevmesem de heyecan yarattigi dogrudur.

Bizi bu kadar beklettiği için Albayrak istifa etmeli. Bilemiyorum çok pis rezil olduk herkese. O foto şahsımın yaşam standardını ve Fenerbahçeli dedemin tansiyonunu derinden etkiledi.

Yönetim de 15 gün içinde istifa ederse Point Otel’de hepinize benden kürdan.

Şeref hoca' nın söylediği gibi yedek forvet almayacaksak, Mitroglu kalsın.. Diagne ve Ozorn' u göndeririz.

Haberlerden sonra tepkim

serhat2.webp

Yedek stopere M.Topal olacak gibi. Ayrıca sıkıştığımızda orta saha için de alternatif olacak herhalde. Donk ta var zaten. M. Özcanada yurt dışından da talipler varmış. Ertuğrul içinde uğraşıyormuşuz. Tahminim M. Özcan olursa Ertuğruluda alacaz. Olmazsa M.Topalı alıp tamamlicaklar. Şu Diagnenin satışıda önemli tabi.
Şeref reis Falcao dışındaki gelişmeleri bu şekilde aktardı yanılmıyorsam.

Bu Diagne icin artik diyecek söz de bulamiyorum. Falcao'yu resmen Monaco'ya sikayet etti herif:red:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt