- 12 Haziran 2013
- 9.914
- 5.999
- 1.843
ammmmmmminnnnnnn.belhanda için bi son dk hamlesi bekliyorum ama önce bi falcao ile mehmet özcan açıklansın.uzun bi 16 gün var.ışık kaan a takıma alınmalı direkt.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ammmmmmminnnnnnn.belhanda için bi son dk hamlesi bekliyorum ama önce bi falcao ile mehmet özcan açıklansın.uzun bi 16 gün var.ışık kaan a takıma alınmalı direkt.
Sener her turlu kotu. Tek faydali yonu direncli olmasi yani Mariano'dan daha cok kosar ama topla bir sey yapamaz.
As roma altyapisinda basarili bi sekilde antrenörlük yapiyor. Sampiyon yapmisti takimini galiba. Gelecegi olan genc bi antrenör. Ümit davaladan filan iiyidiro kim yav skec karakteri mi
Hocam Babel iş yapar yapmasına da.Bizim takım çok yaşlı olacak Nzonzi 30 Mariano 33 Nagatomo 33 Falcao 34 Babel 34 feghouli 30 belhanda 29 Jimmy 30 Donk 33 Seri 28 Veteran takımı gibi olacaz.En azından bekleri yenilememiz lazım.Takımın yaş ortalaması düşmesi lazım.Atıyorum takımda 6-7 tane 20-25 yaş aralığında oyuncu olur o zaman koy Babeli Falcaoyu oynasınlar Ama bu şekilde çok zor.Yaşından kaynaklı olarak haklisin ama daha demin bilbao maçında 38 yaşında aduriz çıkıp efsane gol atıyor babel iş yapar ama kendisi artık set oyununa evrildi eskiden daha dikine oynardı yaş kemale erince beyin istesede yapamiyorsun iç saha maçlarında baya iş yapar deplasmanda ise takım temposu belirleyici olur birde bonservisi elinde olunca ffp den dolayı aldik ingilterede çok iyi sezon geçirdi asla kötü topcu değil.
Emin olun diger sagbeklerimiz de ondan iyi degil. Problem de bu iste maalesef.Yav renktas Mariano nun bu halinden daha kötü oynayacak bir tek futbolcu Rahmetli olmuş futbolcudur...
Sonra kardeş katli yaptık Son 16'lardaSchalkeyide Lincoln’ü alırken kardeş kulüp ilan etmiştik, bir zırnık görmedik sonrasında. Boş laflar vaadler bunlar

istediler brezilyadan ama bonservis az bulundu kankaşener bu yıl oldukca fazla sure alacaktır zaten marianoyu fazla zorlamayız heralde. linnesde solu kapar yakında.
fakat anlamadığım olay neden marianoyu satma işine girmiyorlar. kendisini beğenmediğimden istemediğimden değil ama ffp cezası var ve yanılmıyorsam bu sene son senesi sadece bu sene değil seneyede para lazım olacak
Sergen bizim süleyman kaç yaşında, a takım için fizigi felan yeterli mi?belhanda için bi son dk hamlesi bekliyorum ama önce bi falcao ile mehmet özcan açıklansın.uzun bi 16 gün var.ışık kaan a takıma alınmalı direkt.
Bugün Bayern evinde puan kaybetti Barca ilk macini kaybetti yani ilk maclar malesef zor geciyor
ONEPLUS A6013 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
hiç alamıycaz böyle giderse o da var. mariano bu sene hadi oynadı dıyelım sözlesmesini uzatsalar bi sene daha dayanamaz bizdeistediler brezilyadan ama bonservis az bulundu kanka
2013-14 te şampiyon olduk.Ligin başlarını küçümsemeyelim...
Geçen yıl fb ilk 4 haftada çok da kötü oynamamasına rağmen 3 mağlubiyet alınca 6 puan gerimize düşüp dağıldılar..
Biz 2013-14 sezonunda Ilk 7 haftada sadece 2 galibiyet alıp fenerin bir anda 8 puan gerisine düşüp şampiyonluğu verdik belki de o dönem...
Sezonun ilk maçları tabii ki erken ama ne olduğunu anlamadan zirveden de kopabiliriz dikkatli olmak lazım...
tamam hatırladım. ama o u-14 falan calıstırıyordu daha cok yolu var.As roma altyapisinda basarili bi sekilde antrenörlük yapiyor. Sampiyon yapmisti takimini galiba. Gelecegi olan genc bi antrenör. Ümit davaladan filan iiyidir![]()
Bence babel deplasman maclarinda daha uygun iyi top tutuyor. Bugunde iyide yaşina ragmen baya da kostu. Ama takim kötuydu işteEzbere konuşan arkadaşlar için yazıyorum
Geçen sene garry ilk yarıda onyekuru tüm sezon bizimleydi. 7 deplasman galibiyeti
Ondan önceki sene garry tüm sezon bizimleydi yine 7 deplasman galibiyeti.
Burada öyle konuşuluyor ki sanki bu tarz adam gelince deplasmanlar super geçecek. Asıl sorun belhanda
Mariano ve linnes ten biri kesin satilmali zaten her hafta artık kim oynarsa diğeri tribünde olacak yabancı sınırından dolayı hoca orayı senerle yedekler birinden bonservis almamız lazım..şener bu yıl oldukca fazla sure alacaktır zaten marianoyu fazla zorlamayız heralde. linnesde solu kapar yakında.
fakat anlamadığım olay neden marianoyu satma işine girmiyorlar. kendisini beğenmediğimden istemediğimden değil ama ffp cezası var ve yanılmıyorsam bu sene son senesi sadece bu sene değil seneyede para lazım olacak
Ben Pes oynamıyorum da.Senin Türkiye ve Dünya Liglerinden haberin yok zannedersem.Artık Fizik güç ve çabukluk çok daha önemli hale geldi.Bizim takım veteran olmuş Asker oyuncu yok kim mücadele edecek.Al işte Denizlispor Çok daha diri bir takımdı.Bizim takımda en az 4-5 oyuncu ile yollar ayrılmalı yerlerine genç oyuncular bulunmalı scout transferleri yapılmalı 34-35 yaşındaki adamlardan ilk 11 yapar hale geldi koşacak oyuncu yok.ya pes mi oynuyorsun illa pace mi lazım atak yapmak için pas oyunu ve pasla oyun açma adam kaçırmak için gerçekten hız mı lazım ? oyunun ilerde top tutamama , hücüm organizasyonlarının olmaması, gereksiz pas hatalar, bölgeler arası pozisyon açıkları falan oldugunun farkında degil misin kardeşm kaplumbaglarla oynamıyoruz mental ve teknik sıkıntılarla mücadele ediyoruz. pas yapmak için oyuncunun seri olması mı gerekiyo yaw allaım. selçuk falan dnalara tecavüz etmiş