Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
içiniz rahat edecekse bütün sezon ban verebilirler bana şampiyonluk için.şampiyonluk direkt bizim olur böylelikle.

Ilk maci kaybetmek tabiki moral bozucu ama abartmaya da gerek yok

Selcuk penalti’yi atmis olsa veya penalti’yi gectim 10 kisi kalmasak böyle olmazdi

Oyun üstünlügü bizdeydi ama laubali oldugumuz icin ve kulube de hocanin da olmamasi takimi havalara sokmus Belli ki

Hersey yoluna girecektir sabredin

diagne daha 2. dakikada kaçırdı. üstüne de penaltı kaçtı. 2-0 olabilirdi ilk yarıda. sonrası da rahat geçerdi.

ama penaltıdan sonra takım bıraktı adeta. bu kopmaları yaşamak çok kötü.

o andan sonra 10 kişi kalmasak bile bence maçı kazanamayacaktık. rüzgar tamamen rakibin ardına geçti çünkü.

3 stopere dönen herkes kaybetmeye mahkumdur

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sorun şımarıklık taraftar futbolcular yönetim teknik ekip şımardık. Şımarana çakarlar böyle. İkinci sorun hala yeni sezona mental olarak girmedik takım tamamlanmadı. 3. sorun bu takımda eksik pozisyonlar var. 4-2-3-1 oynayacaksak nzonzi ve seri 2 olur ama babel ile Jimmy 3 olmaz. ortada belhanda/Jimmy sağda feg ve emre var sola adam lazım. sistem değiştirip 41212 oynayacaksak 1 nzonzi 2 belhanda/feg seri 1 belhanda/feg 2 babel/adem diagne/falcao oynar diğerleri yedek olur. alışık olduğumuz 4 2 3 1e uygun kadroyu bir an önce oluşturmazsak ilk 10 hafta çok puan kaybederiz ve sonra toparlamak zor olur.

"Evet, tabii ki konuştuk. Türkiye'deki yaşam hakkında benden bilgi aldı. Ben de buradaki hayatın güzelliğinden bahsettim. Umarım gelir. O hem iyi bir karakter, hem de çok kaliteli bir futbolcu. Benden başka bir Kolombiyalı'nın daha Türkiye'de forma giymesini çok isterim." gibi şeyler.

Acaba Barça taraftarı da yangın yapıyormudur.? Biz 40 yaşında ki adamdan gol yedik diye.

Sıkıldım iyice bi kaç gün kafa dinleyelim.

Takım da tempo yapacak fizik olarak kuvvetli oyuncu eksiğimiz var.Herkes al gülüm ver gülüm oynuyor dikine hızlı kat edecek geri dönüşlerde fizik gücünü ortaya koyacak bir tane hücum oyuncumuz yok.Eyvallah Pas oyunu oynayalım da En azından bir tane seri çabuk oyuncu olmalı.
ya pes mi oynuyorsun illa pace mi lazım atak yapmak için pas oyunu ve pasla oyun açma adam kaçırmak için gerçekten hız mı lazım ? oyunun ilerde top tutamama , hücüm organizasyonlarının olmaması, gereksiz pas hatalar, bölgeler arası pozisyon açıkları falan oldugunun farkında degil misin kardeşm kaplumbaglarla oynamıyoruz mental ve teknik sıkıntılarla mücadele ediyoruz. pas yapmak için oyuncunun seri olması mı gerekiyo yaw allaım. selçuk falan dnalara tecavüz etmiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt